Recenze na zdravotní pantofle Leons Flower. Leons to je moderní zdravotní obuv, která uleví od bolesti nohou, kotníků i zad.

02.05.2024 13:21

 

Vždycky se moc těším na léto. Nejen kvůli koupání a jahodám, které mám moc ráda, ale hlavně kvůli pantoflím.

Kdyby to bylo možné, nosila bych pantofle venku klidně celý rok. Snadno se do nich vklouzne, jsou na noze příjemné, nikde nic netlačí, žádné pásky vám neodřou paty, jako u sandálů.

Jsem prostě „pantoflový typ“.

Jsem moc ráda, že v dnešní době se pantoflí vyrábí velké množství druhů a typů – gumové, korkové, kožené, látkové, na podpatku, nebo úplně rovné – prostě můžete si vybírat podle svého vkusu. Každá žena (i muž) si v dnešní době mohou vybrat pantofle přesně takové, jaké si představují, a jaké jim vyhovují.

Já doporučuji nosit pantofle zdravotní, protože vaše nohy vám za to rozhodně poděkují.

Zatím jsem vždycky nosila spíš pantofle nízké, protože jsem měla děti, a dobíhat děti, nebo autobus na podpatcích není ideální. Nyní jsem objevila pantofle Flowers s květinovým potiskem na nižším klínku od firmy Leons.

Dámy, tak skvěle se mi v pantoflích snad ještě nechodilo. Noha není úplně rovně, patní část je trošku vyšší (vepředu je podrážka cca 2 cm, v patní části cca 5 cm), a paty tak nedostávají tolik zabrat, a hlavně mne přestaly bolet kotníky, netáhnou mne už vzadu na noze achilovky a nemám křeče v lýtkách.

Firma Leons vyrábí kvalitní zdravotní pantofle, spolupracuje s italskými podiatry (ve zkratce vysvětlím: to jsou odborníci, zabývající se nohama a vším, co se jich týká).

Zdravotní obuv Leons si můžete vybrat v různých designech, tvarech a typech. Obuv na prsty kladívkové, ploché nohy i haluxy (vbočené palce)

Pokud s obuví nejste spokojena, můžete si během 14 dnů pantofle vyměnit. Po objednání je zásilka doručena během 2 -3 dnů. Dodání je opravdu rychlé.

Na eshopu Leons si u obuvi vyhledáte velikostní tabulku, správně si podle návodu změřte nohu, a můžete objednávat. Tabulky přesně odpovídají velikostem, ještě se mi nestalo, že by mi velikost neodpovídala, a za to se mohu zaručit, protože Leons boty si kupuji pravidelně už několik let. Vlastně od doby, kdy jsem objevila, že zdravotní boty velmi uleví mým nohám (i zádům), a v dnešní době už i krásně vypadají. Pokud máte strach, že by vám boty přeci jen neseděly, opravdu se nebojte – v Leons vám boty vymění rychle a bez potíží.

Na eshopu Leons jsou v nabídce pantofle zdravotní a přitom velmi vkusné, hezké a módní.

 Nemusíte se bát, že si jako zdravotní obuv koupíte nějaké „babičkovské boty“. „Leonsky“ jsou vyráběny pro ženy všech generací, vyberou si mladé slečny, stejně jako babičky.

Zdravotní pantofle v eshopu Leons.cz  jsou opravdu krásné, takže si vybere opravdu každý. Pokud si nevíte rady, můžete si nechat poradit – zavoláte na infolinku,  kde budete pantofle nosit (venku, doma, nebo v kanceláři), jak často chodíte ven na procházky, jestli vás bolí záda, nebo jste jen unavení po celodenním chození, a jestli máte nějaký zdravotní problém (křeče v nohou, haluxy a podobně), pak se domluvíte, jakou barvu pantoflí preferujete a dostane se vám ochotné rady a pomoci. Opravdu skvělá služba.

Já jsem si tentokrát vybrala pantofle vhodné na celodenní nošení – Leons Sena s kytičkami.

Jsou v modré barvě – tu já preferuji, a pokud mohu, jsou moje boty modré. Vzor jemných kytiček se mi moc líbí. Původně jsem chtěla aby byly pantofle celé modré, ale ty byly vyprodané, takže mám na páscích kytičky na modrofialovém podkladu, a vypadá to jemně a úžasně. Mám rozkvetlé léto na pantoflích, a to se mi moc líbí.

Pantofle můžete nosit jako domácí obuv, jako obuv do práce, nebo jako pantofle na léto na venkovní nošení.

Tyhle prima pantofle mají podrážku, která tlumí došlap.

Pantofle s měkkým došlapem preferuji. Já totiž hodně šlapu na paty (manžel říká, že dupu), a pak mne bolí paty, nohy, kotníky a kolena a v konečném důsledku i záda v kříži. 

Od všech těchto bolestí mi zdravotní obuv velmi ulevuje. Vůbec jsem netušila, jak se mi měkčím došlapem uleví – kdybych to věděla, už dávno bych si boty koupila. Jasně, po celodenním chození bolest nohou budete cítit od určitého věku vždycky. Velmi se mi ale ulevilo, protože bolest je menší a nohy mi tolik neotékají. Paráda!

Pochválit musím i to, že v přední části pantofle je suchý zip.

Můžu si tak nastavit podle nohy a výšky nártu pásky pantofle tak, jak potřebuji.

Ocení to i ti, kdo mají občas nohy oteklé – stačí povolit pásek a je po problému.

Suchý zip drží opravdu velmi pevně, nemusíte se tedy bát, že by se pantofle rozepínaly. I tohle mám u Leons pantoflí vyzkoušené – mám na suchý zip už troje, a nikdy se mi nestalo, že by některý z pásků povolil při chůzi.

Pokud vás trápí bolest nohou, křeče, ploché nohy,nebo jiné podobné potíže – nebo prostě jen chcete mít krásné a kvalitní boty, ve kterých se vám bude dobře chodit, a nebudete si ničit záda, pak si určitě kupte pantofle nebo sandály Leons. Jsem s touto zdravotní obuví moc spokojená.

Mám zdravotní pantofle Leons už poněkolikáté.

 Vlastně od roku 2017, kdy jsem tyto pantofle objevila, si je pravidelně pořizuji.

Vypadají krásně, dobře se nosí a opravdu mi ulevují od bolesti pat, kotníků a zad v kříži.

Pokaždé, když se jdu na eshop podívat, objevím nějaké nové vzory a typy pantoflí a sandálů.

Na nízké podrážce, i na klínu – vybere si tady opravdu každý. Já mám někdy problém si vybrat jen jedny pantofle, protože se mi vždycky líbí hned několik typů a vzorů pantoflí. Ty si pak otevřu na stránce, chodím se na ně dívat, a vybírám, které budou ty nej. Někdy je to obtížné, vybrat jen jedny, když se vám jich líbí třeba 5 typů a barevných kombinací.  

Já si určitě koupím na léto ještě nějaké „Leonsky“, abych je mohla střídat podle barev oblečení.

Doporučuji „Leonsky“ pantofle na domácí přezutí – opravdu to vaše nohy přivítají, protože benefity zdravotních pantoflí jsou celkem dost znát už při krátkodobém nošení, pokud je nosíte dlouhodobě, bude vám fajn. Navíc jsou Leons pantofle i sandály z velmi kvalitních materiálů, vydrží vám na dlouho.

·        typ: pantofle s nastavitelnými pásky

·        anatomicky tvarovaná stélka

·        krytí stélky: přírodní kůže

·        protiskluzová podrážka Anti-Shock

·        složení podrážka: GEL/PU, změkčuje došlap

·        výška podrážky: přední část 2 cm - 5 cm podpatek

·        šířka obuvi: G / 07 – standardní

·        vrchní materiál: hladká kůže

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu s bezva zdravotní obuví, klikněte zde: eshop Leons

 

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek:

Kontakt

Jana v pohodě jajda69@centrum.cz