Potřebujete po zimě trochu doplnit šatník? Na eshopu Fasardi.cz najdete stylové a moderní oblečení pro ženy všech věkových skupin, i větších konfekčních velikosti

25.03.2019 12:31

Mám 4 děti, a věk už taky trochu pokročilý, postavu modelky nemám už dávno. A proto mám někdy občas problém koupit si něco na sebe. Tedy něco, co mi je dobře, oblečení co je slušivé a zároveň se mi líbí. Občas při nákupech si pobrukuju písničku Mám boky jako skříň.. Tedy já nemám boky jako skříň (alespoň si to myslím), ale mám trochu bujnější hrudník, který do oblečení XXS opravdu nenacpu. A to je problém, ve všech eshopech i obchodech mají oblečení tak nějak stejné a obvod přes prsa maximálně 105.. někdy i míň. Už jsem přemýšlela, že si asi budu muset najít švadlenu, abych měla oblečení vkusné, hezké, a abych se v něm cítila pohodlně a sexy. Ale nemusím. Kdo hledá – najde. A já jsem našla. Našla jsem eshop Fasardi.cz. Obchod, ve kterém si vybere oblečení mladá slečna i žena ve středním věku – vybere si každá.

Mají tu velký výběr zboží, které není stejné, jako v ostatních eshopech – je originální, elegantní i sexy. A tak jsem vybírala, a hledala. Obchod myslí i na české ženy „krev a mlíko“ a v kategorii Plus size jsem našla to, co jsem hledala. Nevěděla jsem v první chvíli, kam se dřív podívat. To nadšení, že si konečně vyberu něco pěkného na sebe, neznalo mezí. Výběr v eshopu  je velký, a líbilo se mi hned několik krásných kousků oblečení, takže je mi jasné, že se do eshopu ještě párkrát vrátím. Nejdřív ale ráda obchod vyzkouším, abych věděla, jestli funguje tak jak má a zboží odpovídá nabídce.

A tak jsem si objednala šaty – Šaty vzorované Plus size Fasardi tmavě modré 

Líbí se mi vzor, a lze je nosit buď jako šaty, nebo jako tuniku. Zboží přišlo rychle, a bylo dobře zabalené. Vždycky, když rozbaluji balíček, jsem napnutá a zvědavá – bude to zboží fajn, nebo přijde zklamání? Když jsem šaty vybalila, oddechla jsem si. Zklamání nepřišlo. Šaty odpovídají obrázku, a na těle vypadají ještě lépe než na fotce. Materiál je kvalitní, pevný, netransparentní. Po vyprání se šaty nestáčejí, švy zůstávají pevné, nitky nikde nepovolují, tvar dobře drží – nikde se nic nevytahuje, ani neodstává.

Šaty zůstaly stejné jako před prvním oblečením. Materiál je stálobarevný – barva zůstala stejně jasná, nikde nejsou žádná vybledlá místa, nikde barva nepustila do sebe ani se neseprala. Jediné, co trošičku vadí je, že jsou užší na paži a v podpaždí. Pokud tedy máte bujný hrudník, a k němu i trochu silnější paže, volte raději o číslo větší ( u tohoto modelu šatů, ostatní jsem zatím ještě nevyzkoušela). 

No, a když k tomu všemu připočtu, že se v šatech cítím velmi příjemně, je rozhodnuto – tenhle eshop je zařazen na moji „zlatou listinu“. Nemusím utrácet za drahé látky a švadlenu, tyhle šaty z nabídky jsou slušivé a originální  - a nemusím se bát, že když si v nich vyjdu, budu oblečená stejně jako polovina žen ve městě.

Na eshopu Fasardi můžete nakoupit kromě šatů i overaly, topy a halenky. A všechny jsou krásné, moderní a neokoukané. Pokud máte doma malé děti, nebo vnuky, i pro ně můžete nakoupit  na Fasardi.cz oblečení. Doprava nad 1000,- Kč je zdarma, zboží můžete vrátit do 14 dnů a budou vám vráceny peníze. Pokud vám zboží nevyhovuje třeba velikostí, můžete si ho vyměnit, ale tabulky velikostí jsou u každého zboží tak srozumitelné, že myslím, že nebudete mít s velikostmi problém. Komunikaci s eshopem jsem vyzkoušela emailovou - je rychlá a dobrá, jednání příjemné a konstruktivní.

Moc ráda pro vás testuji a recenzuji věci, které za to stojí a které mohu s klidným svědomím doporučit. Šaty z eshopu Fasardi.cz určitě nejsou poslední, které jsem si pořídila. Vyhovují mi a moc se mi líbí. Hezké šaty a halenky si tady vybraly i moje dcery – zboží je tedy přizpůsobeno tak, aby si vybrala každá žena bez rozdílu věku, a velikosti jsou také pro štíhlé slečny až po velikosti plus size.  

foto s modelkou zdroj: www.fasardi.cz

Exkluzivní sleva pro čtenáře - pro získání slevy 10 % na nákup stačí zadat v košíku slevový kupon JANA10

Pokud si chcete koupit šaty z recenze, klikněte zde: šaty vzorované Plus size Fasardi tmavě modré

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: www.fasardi.cz

 

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek:

Kontakt

Jana v pohodě jajda69@centrum.cz