Horoskop na tento týden 30. 12. 2018 - 6. 1. 2019

30.12.2018 16:09

 

Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Bojíte se tento týden zejména toho, zda proběhne vše podle vašich představ. Na některé záležitosti jste poměrně perfekcionisté a přejete si udržet si svůj standart. Nebuďte však rozmrzelí pokud to nevyjde a užívejte si volný čas více spontánněji.

 

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Kladete na sebe příliš velké nároky, což ve vás může vyvolat pocity méněcennosti. Zvláště v případech, kdy nestihnete to, co jste chtěli, nebo to není naprosto dokonalé. Okamžitě si tyto myšlenky zakažte. Jste skvělý člověk a každý vás tak vnímá.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Užíváte si volných chvilek se svou rodinou a jste rádi, že nemusíte trávit čas v práci. Vypnete mobil a na profesní záležitosti si celý týden ani nevzpomenete. Ono vám nic neuteče, jak posléze zjistíte a váš návrat k práci tedy proběhne bez problémů.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Poslední dobou vás štve kolega v práci, který má pocit, že má větší pravomoci, než jaké má ve skutečnosti. Bude vám vyvolávat mezi svátky a dožadovat se vaší pracovní pozornosti. Vy se však nenecháte rozhodit a pošlete ho hned do patřičných mezí.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Čekají vás ve vašem životě nemalé změny, dokonce to pro vás bude poměrně šokující. Celý tento týden se budete vznášet jako ve snu a nové věci budete vnímat jen napůl. Jestli vám tyto záležitosti přinesou úspěch a štěstí je stále ještě ve hvězdách.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Obnovíte tento týden některé zvyky, které si pamatujete ještě z dob vašeho dětství. Návrat do minulosti bude lehce nostalgický a protkaný vyprávěnými tajemnými příběhy některého pamětníka z rodiny. Nakonec zhodnotíte, že tyto svátky stály za to.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Sváteční týden ve vás probudí pravého vánočního ducha a vy se nadchnete pro každou příležitost. Nezáleží, zda se bude jednat o procházku s vašimi dětmi, nebo darováním granulí pro psí útulky. Vše, co tento týden uděláte vám způsobí ohromnou radost.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Zažijete tento týden zajímavé a nevšední dobrodružství, které bude zavánět astrální mystikou. Tento zážitek vás nenechá chladnými a je vysoce pravděpodobné, že ve vás vyvolá některé dávno zakopané vzpomínky. Rovněž ve vás probudí zájem o nové věci .

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Dobře si vyberte, s kým chcete strávit poslední sváteční dny. Dívejte se na to, kdo vám za to opravdu stojí. Někteří jedinci ve vašem okolí si vaši pozornost jen zbytečně vynucují a vy byste měli trávit čas s těmi, kdo jsou vašemu srdci nejbližší.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Některé tradice vás opět navrátí do dětství a vy si budete spokojeně užívat lásku těch nejbližších. Nutno dodat, že spokojené období, které právě prožíváte, stejně jako poklidná atmosféra, vás budou provázet ještě dlouho po skončení vánočního času.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Je to nepříjemné, ale přes svátky musíte myslet i na jisté nevyřízené záležitosti, které vás čekají. Může se jednat o poštu z úřadu, nebo plánovanou návštěvu doktora, která vám naruší domácí pohodu v kruhu své rodiny. Budete pak mít konečně klid.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Toužíte po vřelém náručí a tento týden se vám takových náručí otevře hned několik. Týden bude ve znamení lásky a pohody a vy si jej budete užívat plnými doušky. Mezi svými přáteli budete rovněž na roztrhání a budete žít bohatým společenským životem.

 

zdroj: https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

Býk
21. 4. - 21. 5.
 
Kladete na sebe příliš velké nároky, což ve vás může vyvolat pocity méněcennosti. Zvláště v případech, kdy nestihnete to, co jste chtěli, nebo to není naprosto dokonalé. Okamžitě si tyto myšlenky zakažte. Jste skvělý člověk a každý vás tak vnímá.

 

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek:

Kontakt

Jana v pohodě jajda69@centrum.cz