Horoskop na tento týden 21. 7. 2019 - 28. 7. 2019

21.07.2019 11:22
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Po zdravotní stránce na tom tento týden nebudete zrovna nejlépe. Úmorná vedra vás trápí čím dál tím víc a vás nebaví dělat i běžné úkony. Navíc na ně nemáte ani tu nejmenší náladu. Stále častěji se přesvědčujete o tom, že vám chybí síla a vitalita.

 

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Tento týden se vám bude skutečně velmi dařit. Čeká vás velice kreativní období plné nových a zejména smělých nápadů. Tuto svou nově nabytou schopnost využijete i v zaměstnání. Nebojte se projevit naplno i před svými nadřízenými. Ti to ocení, uvidíte.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Čeká vás prosluněný týden plný romantiky, pohodových dnů a pozitivní energie. Budete se cítit jako v pohádce a úsměv vás bude provázet každý den. Veselost a příjemnou energii budete rozdávat na všechny strany a kamarádům i známým umíte zlepšit den.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Vaše cestovatelské záměry vzaly za své. Nejen, že vám nevyjde vysněná dovolená, ale kdo ví, zda se letos ještě vůbec do zahraničí podíváte. Berte to však pozitivně a nechte se unést krásou naší krajiny. Uvidíte, že neprohloupíte a užijete si to.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Tento týden bude duchovně laděn. Najdete si čas na sebe, na meditaci a své osobní zájmy. Pohroužíte se do klidu vlastní duše a budete poznávat, co ve vás ve skutečnosti tříme. Dokonce tím nakazíte i svého známého a budete mít super soudruha na jógu.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Tento týden si budete rozšiřovat obzory. Vaše zájmy o jistou vážnou tematiku nebudou jen povrchní a rozhodnete se problém prozkoumat hlouběji. Nejen, že se pobavíte, ale také získáte spoustu nových přátel, kteří vás ve vašem úsilí budou podporovat.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

V práci budete tento týden trochu stagnovat. Nebudete mít chuť se v práci přetrhnout, když je venku krásně. Jen, co to půjde, vezmete si z práce volno a vyrazíte někam k vodě. Nebo prostě jen utečete o chvilku dřív a vychutnáte si zmrzlinu na náměstí.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Všeho s mírou, jste velice pracovitý jedinec a snažíte se stihnout hned několik věcí najednou. Tento týden však zaznamenáte úbytek energie. Není se čemu divit, zbytečně moc se přemáháte. Zkuste někdy ubrat, práce vám neuteče a budete spokojenější.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Ve financích se vám tento týden bude dařit. Podaří se vám výhodná koupě, nebo se vám podaří prodat nějakou věc, která vám dlouho leží ve sklepě a vám jí bylo líto vyhazovat. Peníze navíc se vám hodí a hned máte o nějakou tu korunku na dovolenou více.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Příjemný týden prožijete zejména v rodinném kruhu. Setkáte s příbuznými, které jste dlouho neviděli a hned je na co vzpomínat. Užijete si s nimi moc příjemný večer plný dobrého jídla a pití. Třešničkou na dortu bude překvapivé oznámení někoho z rodiny.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Tento týden budete mít doslova nákupní horečku. Nevíte, co dřív koupit a všechno najednou nutně potřebujete. Omezovat vás však bude váš rodinný rozpočet, což je jenom dobře, protože jinak byste utratili spoustu svých peněz za naprosté zbytečnosti.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Vyhněte se tento týden ukvapeným rozhodnutím. Raději si dejte pořádný pozor na to, co kde říkáte. Pokušení bude hodně a vy si svou zbrklostí můžete zavařit na problém. Raději si všechno pořádně rozmyslete a korunku otočte klidně i desetkrát v kapse.

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

Býk
21. 4. - 21. 5.
 
Tento týden se vám bude skutečně velmi dařit. Čeká vás velice kreativní období plné nových a zejména smělých nápadů. Tuto svou nově nabytou schopnost využijete i v zaměstnání. Nebojte se projevit naplno i před svými nadřízenými. Ti to ocení, uvidíte.

 

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek:

Kontakt

Jana v pohodě jajda69@centrum.cz