Týdenní horoskop pro každé znamení od 22. do 28. dubna 2024.

21.04.2024 11:16

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento nebude žádnou procházkou růžovou zahradou. Pokud jste si mysleli, že více úkolů v práci už nezvládnete, přesvědčíte se o tom, že toho zvládnete mnohem víc. Obrovský tlak vám už ale může přerůst přes hlavu, měli byste ubrat, protože jinak si koledujete o zdravotní potíže způsobené stresem. Uprostřed týdne si dejte pozor na utrácení, snažte se šetřit, protože peníze budete brzy potřebovat.

Býk (20. dubna – 20. května)

 

Připravte se na týden jako na horské dráze. Život vám mohou zkomplikovat finance. Hrozí vám totiž ztráta ať už hotovosti nebo něčeho, co se peněz týká. Buďte proto obezřetní, a to i pokud jde o důvěru k ostatním lidem. Chraňte si svou pověst, kterou by mohly poškodit nepříjemné pomluvy. Spolehnout se budete moci na rodinu, která vás podpoří v jakémkoli rozhodnutí.

Blíženci (21. května – 20. června)

 

Tento týden hrajte s kartami osudu opatrně. Trápí vás majetkové spory? Zachovejte klid, přemýšlejte, než začnete mluvit a jednat. Po pracovní stránce se vám bude dařit, pokud připustíte spolupráci s kolegy a nebudete se snažit všem dokázat, že jste nepostradatelní. Náladu vám za každých okolností zlepší čas strávený s rodinou.

Rak (21. června – 22. července)

 

Je čas zazářit. Tento týden je pro vás příznivý a podaří se vám konečně skloubit profesní i soukromý život. Podporu čekejte od nadřízených, kteří vám vyjdou vstříc pokud jde o pracovní dobu. Pokud toužíte po povýšení či zvýšení platu, řekněte si o něj právě teď. O víkendu se vám povede dokončit doma úkol, který už dlouho řešíte a odkládáte.

Lev (23. července – 22. srpna)

 

Tento týden byste měli dostat pod kontrolu zdraví a vztahy. Nedovolte, abyste je ve svém rušném pracovním životě ignorovali. V polovině týdne se můžete dočkat zhoršení zdraví, starosti vám mohou dělat staré nebo sezónní neduhy. Koncem týdne se však situace zlepší. Pokud pomýšlíte na cestování a láká vás zařídit si dovolenou, je právě teď správný čas.

Panna (23. srpna - 22. září)

 

Panny, připravte se na úspěšný týden. Nečekané obchodní zisky a úspěšné služební cesty, postup v kariéře. To vše vás může již brzy potkat a usnadnit vám i situaci doma. V osobním životě čekejte úlevu. Vyřeší se nějaký problém, co vás už dlouho trápil. Souvisí s domovem a bydlením. Po zdravotní stránce se chraňte před nastydnutím, snažte se posílit imunitu.

Váhy (23. září – 22. října)

 

V práci a podnikání se vám sice daří, ale přesto neusněte na vavřínech. Pokud vám bude chtít šéf svěřit náročný úkol, nejprve si promyslete, zda na něj máte čas i energii. Tento týden přinese i zábavu a radost, zejména pokud přijmete pozvání na akci pořádanou vašimi přáteli. Můžete se dočkat sice veselých, ale naprosto šílených až těžko uvěřitelných zážitků, na které nikdy nezapomenete.

Štír (23. října – 21. listopadu)

 

Jste trochu nesoustředění, což je důvodem k tomu, že máte rozděláno mnoho úkolů, které ale nedokážete dokončit. Zkuste se trochu zkoncentrovat tím, že si uberete práci a budete více odpočívat. Snažte se omezit čas strávený sledováním telefonu a televize, pomůže vám to také k lepšímu spánku . Tento týden přeje nákupům. Pokud si potřebujete pořídit například něco do domácnosti, je vhodná doba.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

 

Budete výkonní a žádný úkol vás nezastaví. Čekejte dostatek energie a odvahy překonávat překážky. Těšit se můžete také na finanční obnos, s kterým jste nepočítali. Vylepší váš rodinný rozpočet, což se vám bude brzy hodit. V polovině týdne vás čeká vlivné setkání - dlouho odkládané projekty dostanou zelenou a majetkové spory se vyřeší ve váš prospěch.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

 

Vydechněte si, tento týden nebudete muset řešit nic složitého. Zúročí se vaše píle i kreativita, kterou jste vložili v uplynulých týden do všeho, na čem vám záleželo. Váš rodinný rozpočet vylepší nové zdroje příjmů, o kterých jste neměli dosud ani tušení. Hlídejte si ale výdaje a neutrácejte za zbytečnosti. Dobře vám bude ve společnosti starších lidí, kteří vás mohou uvést do problematiky, o kterou se začínáte více zajímat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

 

Vodnáři, připravte se na horskou dráhu. Na začátku týdne oceníte při velkých rozhodováních podporu rodiny. Důvěřujte ale svým instinktům a nenechte se vmanévrovat do rozhodnutí, za nimiž si stoprocentně nestojíte. Kariéra a obchodní příležitosti jsou na vzestupu, ale zpomalit je může nedostatek času či drobné zdravotní problémy.

Ryby (19. února - 20. března)

 

Tento týden si dejte pozor na své ego. Vaším tématem bude pokora. Hlídejte si, co komu říkáte a jak se chováte, protože byste mohli lehce zranit člověka, na kterém vám záleží. Nedělejte ani žádná impulzivní rozhodnutí, zejména v práci. Vynechejte riskantní investice, loterie a sázky. Uprostřed týdne se do popředí vašeho zájmu dostane rodina. Složitější situaci budou mít zejména pracující matky.

zdroj:Týdenní horoskop od 22. do 28. dubna 2024: Býci mohou přijít o peníze, Váhy čekají šílené zážitky | SvětŽeny.cz (svetzeny.cz)

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: