Správný muž, nosí v kapse nůž.. Těm hodným mužům letos Ježíšek nadělí kvalitní nůž z KDS Sedlčany..

12.11.2018 12:23

Už můj dědeček říkával, že : Správný muž má v kapse nůž!. A opravdu ho vždycky u sebe měl. Taky můj táta nůž vždycky z kapsy vyčaroval – ať už to bylo na houbách, nebo na procházce, kdy nám tam vyrobil píšťalku, tam u vody přiřízl kousek dřeva na lidičku, nebo mamince uřízl pár větviček voňavého modřínu do vázy. Používal vlastně nůž poměrně často, občas jsem ho podezřívala, že ho sebou nosí i když jdou na ples –co kdyby..A tak jsem pochopila, že pro správného chlapa je nůž vlastně poměrně důležitý.

A protože chci udělat radost mým mužům doma – manželovi a synovi, hledala jsem nůž, který by byl vhodný jako dárek na vánoce.

A protože můj muž je v přírodě jako doma, a nože má rád, vybrala jsem nůž tábornický. Nožů je na trhu spousta, občas mne až překvapilo, jak hodně jich je. Já sázím ale na léty ověřenou kvalitu,a proto jsem zvolila nůž z KDS.cz Sedlčany – firmy, která má dlouholetou tradici ve výrobě nožů všech druhů a typů.

Nůž se skládá z čepele a rukojeti. Nožů je velká spousta druhů, všechny mají úchopovou a řeznou část. Já jsem volila mezi nožem zavíracím (kapesním) a pevným. Protože ale manžel bude nůž využívat hlavně při pobytu v přírodě, zvolila jsem tábornický pevný nůž.

Tábornický nůž je z nerezové oceli s otvírákem a pilkou v horní části čepele a rukojetí z odolného plastu. Dodáván je včetně kvalitního koženkového pouzdra.

Délka čepele: 117 mm

Celková délka: 235 mm

Hmotnost 78 g

 

Pilka na noži je primárně určena na pilování větví a dřevěných porostů ( protože jak jsem byla poučena,sekání by v terénu prozradilo),můj muž se pohybuje hlavně kolem vody, takže kromě větví využije pilku i na hrubší provazy a lana, které je nutno odstranit. Otvírák a vlastní řezná plocha mají už svůj úkol jasně daný J.

I v dnešní době mají muži nože rádi –stejně jako ti pravěcí pramuži, kteří jako první připevnili čepel k rukojeti a začali nůž používat k boji i lovu, i dnešním mužům se rozsvítí radostně oči, když vidí kvalitní a hezký nůž. Ať už je to nůž pro skauta, horolezce, potápěče, myslivce, rybáře, nebo trampa, kvalitní nůž je pro muže skvělým dárkem – všichni nůž využijí a opravdu je takový dárek potěší.

Pokud tedy chcete udělat radost svému muži, kupte mu kvalitní nůž.

Tábornický nůž koupíte po kliknutí zde: tábornický nůž s pilkou

Pokud chcete koupit jiný typ nože – třeba zavírací, nebo lovecký, určitě si vyberete nabídky firmy KDS.Sedlčany

 

Celý sortiment eshopu po kliknutí zde: www.kds.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: