Recenze na Multifunkční kladivo pro přežití 17 v 1 - Foxter z eshopu Zaparkorun.cz

05.02.2024 13:17

 

Dnes bych vám chtěla představit super kladivo – nebo chcete – li multifunkční nástroj 17 v 1 Foxtereshopu Zaparkorun.cz.

Doba, ve které žijeme, nám umožňuje cestovat kamkoliv chceme. Hodně lidí dovolenou a volný čas tráví v přírodě a pod stanem.

Pokud jedete tábořit, je potřeba mít spoustu věcí. Proto se často zapomíná na potřebné nářadí.  Nám se osvědčilo multifunkční nářadí. Manžel nedávno svoje multifunkční kleště ztratil, hledala jsem tedy jiné, které budou kvalitní materiálem a budou mít dostatek nástavců – nářadí. Našla jsem takové super kleště na eshopu Zaparkorun.cz.

Nářadí se jmenuje multifunkční kladivo pro přežití 17 v 1 – Foxter – já ale mám pořád pocit, že mi nářadí připomíná kleště, snad se tedy nebudete zlobit, když o nářadí budu mluvit jako o kleštích.

Kleště samozřejmě nejsou jen na táboření, ale ocení je každý kutil, nebo je fajn vozit je v autě – pak už vás nezaskočí žádná nepříjemná situace.

Tato multitool sada nářadí je důmyslně umístěna do kovového krytu rukojeti kleští. Je to prima vychytávka pro každou příležitost, kdy je potřeba něco poopravit. Jednotlivá nářadí jsou ukryta tak, aby žádné nevyčnívalo, a vůbec tedy v ruce nepřekáží.

Můj muž je šikovný kutil. Vyrábí rád spoustu věcí, rád všechno i opravuje. Opravuje nejenom doma, ale třeba když se kýve židle v restauraci, pustí se do utahování šroubků a drobných úprav, aby věci fungovaly tak, jak mají.

Proto když jsem viděla tuto sadu nářadí 17v1, napadlo mě, že tyhle multifunkční kleště bude mít rád, a využije je při spoustě příležitostí. Je to takový ideální dárek pro každého muže.

Ať už je muž kutil, nebo ne, občas je potřeba někde něco opravit, utáhnout, přišroubovat, nebo třeba jen otevřít plechovku, nebo lahev.

Kleště Foxter 17v1 jsem vybrala, protože se mi líbí vzhledem, ale hlavně jsou velmi praktické, a z kvalitního materiálu.

Kleště jsou kovové, a jak už jsem psala – dokážou nahradit 17 druhů nářadí.

Například horní část tvoří malá sekyrka (s praktickým krytem ostří), z druhé strany kladívko, a uprostřed mezi nimi jsou drážky kleští, kterými uvolníte šrouby a matky, nebo si něco přidržíte.

V rukojeti jsou šikovně ukryté pilky, nožík, pilník, šroubovák, otvírák.

Kleště představuji jako ideální nářadí a dárek pro muže, kleště jsou ale vhodné samozřejmě i pro ženy. Jsou prostě UNI.

Překvapilo mne, že na to, že jsou kleště z kovu, jsou poměrně lehké.

Konstrukce mi padla skvěle do ruky – i když mám poměrně malou ruku, s kleštěmi se mi velmi dobře manipuluje. Kleště jsou stisknout lehce, není potřeba vyvíjet velkou sílu.

Na nářadí je i poutko k zavěšení – můžete si kleště pověsit na háček v dílně, nebo na opasek.

Tím jsem se dostala k pouzdru. Kleště jsou uloženy v odolném pouzdru na suchý zip. Pouzdro má praktický pásek na navléknutí na opasek. Pak kleště jsou vždy po ruce, nikde nepřekážejí, a nevytahují kapsy.

My, ženy je asi nejčastěji budeme mít uložené v přihrádce v autě pro případ nouze.

Tyhle kleště jsou super pro všechny outdoorové nadšence, ale i pro kutily, nebo třeba jako pojistka v autě pro případ nouze.

Je to multifunkční nářadí z  kvalitního materiálu, propracované do posledního detailu.

Při správném zacházení tyto kleště 17v1 Foxter vydrží hodně dlouho, a stanou se vaším pomocníkem pro každou příležitost.

V životě každý z nás zažije spoustu situací, kdy je potřeba nářadí.  Málokdo sebou ale vozí kompletní sadu nářadí – to míváme doma, v dílně, nebo v garáži. Pro nečekané situace je fajn mít multifunkční nářadí.

Vozit v autě nářadí není jen pánská záležitost. Doporučuji i ženám vozit si tohle nářadí v autě. Je fajn být připraven na každou situaci.

Odolné multifunkční kladivo pro přežití 17 v 1 – Foxter je skvělý tip na dárek pro každého muže. A jak napovídá název eshopu – koupíte ho opravdu za pár korun. V poměru cena x kvalita je toto multifunkční kladivo velmi dobrý nákup.

Pokud si chcete kladivo prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Multifunkční kladivo pro přežití 17 v 1 – Foxter

Celý sortiment eshopu najdete zde: eshop Zaparkorun.cz

 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: