Obrázek z vlastní fotografie z 3D tiskárny v lampičce je skvělý tip na osobní dárek. Recenze

18.12.2023 13:40

Tisky3D.cz – Lampička s vlastní fotkou

 

Pokud hledáte originální dárky – jak se říká „ušité na míru“, pak byste se měli mrknout na stránky Tisky3D.cz.

Můžete si tu vybrat dárky, které jsou opravdu velmi originální. Díky nejmodernějším technologiím 3D tisku si tady můžete vybrat dárek hotový – z eshopu, ale zároveň si můžete nechat vytisknout na 3D tiskárně dárek podle vlastních představ.

Firma Tisky 3D  poskytuje opravdu dobré služby na velmi profesionální úrovni – poskytují špičkové služby v oblasti 3D tisku s využitím nejmodernějších tiskáren BambuLab, které zaručují vysokou přesnost a kvalitu výrobků.

Pokud máte zájem, a chcete vytisknout výrobek podle svých přání, stačí napsat email. Profesionální tady totiž mají nejen 3D tiskárnu, ale i přístup k zákazníkovi.  Poradí, pomůžou, vytisknou – prostě bezva služba a servis. Tak to mám ráda.

Vybrat si tu můžete různé zápichy na dort, figurky a předměty pohyblivé i nepohyblivé - držák na hodinky – ruka z Rodiny Adamsovy, štíra, draka, elfa, šroubovací krabičku, auto, motorku, delfína, ještěrku, kočku, dinosaura – prostě opravdu velmi široká nabídka produktů. Super jsou i lampičky, nebo výrobky ze dřeva s gravírováním. Pokud si nevyberete z nabídky, stačí kontaktovat eshop a domluvit se na produktu podle svých požadavků.

Já jsem si vybrala z nabídky eshopu mezi už hotovými výrobky – zaujala mě lampička s obrázkem z vlastní fotografie.

Osobnější dárek už snad ani nemůže být.

Můžete si vybrat jakoukoliv fotku ze svých oblíbených – fotku dětí, partnera, z dovolené, domácího mazlíčka, nebo třeba jen nějaký obrázek, který se vám prostě líbí. A co je bezva – můžete mít víc obrázků, a jen je prostě v lampičce měnit. Pokaždé tak budete mít jinou dekoraci.

Ten nápad s lampičkou se mi moc líbí, jen jsem si neuměla dost dobře představit, jak to bude vypadat. Teď už to vím – vypadá to super. Myslím, že členové mojí rodiny teď nějakou dobu budou ode mě dostávat lampičky s 3D fotkou.

Výroba netrvá dlouho. I teď, před vánoci, kdy mají na eshopu zakázek hodně, jsem měla výrobek za dva dny doma.

Rozbalovala jsem celkem zvědavě. Je to moje první setkání s takovým produktem.

Když jsem vyndala malou bílou destičkou, na které byla vytisknuta jen bíle fotka, kterou jsem si vybrala, byla jsem trošku překvapená – tohle přeci nemůže vypadat jako obrázek, co jsem chtěla…

Nevzdala jsem to, a šla jsem zkusit vložit fotku do stojánku, který jsem si připravila.

Stojánek má na sobě takové otvory, kam fotku umístíte. Je jich tam několik, takže si můžete zvolit, jak blízko chcete mít obrázek u lampičky. Doporučuji místo uprostřed, u větších fotek dále od světla.

Světýlko je samozřejmě součástí lampičky. Funguje na 3 AAA baterky (to jsou ty mikrotužkové).

Na světýlku pootočíte krytem do polohy open, a sundáte horní kryt. Pak malým křížovým šroubováčkem odšroubujete krytku baterií, které do lampičky vložíte a zase po nasazení přišroubujete krytku. Pak nasadíte zpátky krytku horní a je hotovo. Popisuje se to zdlouhavě, ale je to raz dva hotovo.

Lampičku zapínáte a vypínáte dotykem, a svítí opravdu příjemným LED světlem, které neruší.

Celou lampičku vložíte do stojánku, umístíte před ni fotku a rozsvítíte. To je vše.

Takže i já jsem si takhle lampičku rozsvítila, před světlo vsadila fotku a …hm… nic moc. Prostě svítí světlo na bílou destičku.

Chvilka zklamání, než mi to došlo… Je to přeci lampička a ta musí svítit po tmě, a ne ve dne.

Takže druhý pokus, zavřela jsem se s lampičkou do koupelny – do tmy, a rozsvítila ji.

A teď se stalo to kouzlo – lampička zezadu osvítila fotku a přede mnou se objevil nádherně zářící obrázek krajiny s levandulí, který jsem si vybrala.

Až se mi zatajil dech. Je to nádhera. Lampička se mi líbí, a to tak, že velmi.

Schválně jsem si vybrala obrázek s levandulí, letní krajinu – abych se cítila jako v létě vždycky, když se na lampičku podívám. A opravdu se tak cítím.

Navíc díky lampičce asi ušetříme dost energie za svícení. Mám totiž večer zhasnuto, abych na lampičku s fotkou dobře viděla, a mohla si ji prohlížet.

Prohlížím si ji celý víkend, a ještě mě to neomrzelo. Je to bezva nápad, a já jsem tou lampičkou celkem dost okouzlená.

Už přemýšlím, jaké fotky na výměnu v lampičce si nechám natisknout. A taky komu ji daruji jako osobní dárek, a jaké fotky vyberu pro něj.

Tahle věcička se velmi povedla. Ve dne vypadá jako běžná dekorace, ale když se setmí, dokáže doma vyčarovat kouzelnou, útulnou, příjemnou atmosféru.

Přiznávám, že informace o 3D tiskárnách šly tak trošku vždycky mimo mě. Věděla jsem, že existují, a že se na nich dá vytisknut v podstatě cokoliv. Nějak jsem je ale nepotřebovala, takže jsem o nich moc nepřemýšlela. Teď jsem touhle technologií nadšená.

Pokud tedy máte rádi osobní dárky – tenhle udělá radost vám, i obdarovanému. Skvělý nápad s lampičkou s vlastní fotkou je prostě bezvadný.

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit tuhle kouzelnou lampičku, klikněte zde: lampička s vlastní fotografií

 

Pokud si chcete prohlédnout celý eshop, nebo si přečíst více informací o celé firmě, klikněte zde: Tisky3D.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: