Horoskop pro každé znamení na 9. týden roku 2024 od 26.2. do 3.3.2024

25.02.2024 10:46

 

Beran

Krátká ale důrazná přetahování o kompetence a zodpovědnost. Partner, nebo kdokoli, kdo vás dovede rozesmát i vykolejit současně. Víkend bude v duchu velkého úklidu. V myšlenkách i ve vztazích. Přijde mrzutost i pohlazení.
 

Býk

Jestli se snažíte najít prostor, kde zapomenete na všechny povinnosti, je to marnost. Dny jsou roztěkané a všechno děláte skoro na poslední chvíli. Nelekejte se, je dost příjemných okamžiků, které vám doplní energii a oživí úsměv.
 

Blíženci

Hromada dobře odvedené práce bude velmi uklidňující, přestože jí budou předcházet zmatky a pomýlenosti. Nedorozumění v práci bude mít jen krátké trvání. Najít shodu s partnerem bude mnohem náročnější.
 

Rak

Máte zpět svůj rytmus. Vítr z plachet vám nevezme ani soubor starostí, které budou každou chvíli odněkud vyskakovat. Dovedete si udržet orientaci i dobrý tah na branku. Jen můžete být pro druhé trochu hlučnější.
 

Lev

Všechno se děje rychle, úkolů je mnoho, ale v těchto dnech napětí povoluje. Zvládnete si do dnů zařadit činnosti, které vás těší. Užijete si pěkné povídání, získáte poutavou inspiraci. Pokud podnikáte, pozor na dlouhodobé závazky.
 

Panna

Pracovní aktivity vyžadují hodně soustředění. Nároky jsou velké, změny situaci spíše komplikují. Příjemné chvíle si užijete s partnerem. Shoda v názorech a plánování dovolené bude mít uklidňující účinek. Možná pojedete na výlet.
 

Váhy

Své silné stránky znáte, ale je tady něco, na čem ještě musíte zapracovat. Prověříte si hranice trpělivosti a míru sebevědomí. Důležité jednání bude mít dlouhodobý pozitivní dopad. Po neděli budete nervózní, ale všechno zvládnete na výbornou.
 

Štír

Nabrat sílu umíte, ale šetřit s ní zatím ne. Emotivní reakce vás vyčerpají. Neopírejte se do svých debat tak naplno, nejde o život. Učte se být pozorovatelem i ve chvíli, kdy reagujete. Domácí přetahování vzdejte úplně, vyřeší se samo.
 

Střelec

Plánování neprobíhá tak hladce, jak jste očekávali. Reakce a ochota přátel je také hodně různorodá. Zjištění, že musíte zvládnout všechno sami, by vám mohlo otrávit dny. Ale ve finále najdete výhody pro sebe a budete spokojení.
 

Kozoroh

Vidíte dobré výsledky některých svých kroků. A spolu s nimi hromadu další práce před sebou. Čekají vás velké výdaje a dlouhá šňůra malých překvapení. Dny přejí smlouvám a dohodám, naplánujte si potřebná setkání.
 

Vodnář

Malý úspěch vám nese velkou radost. Jakkoli jste zasekaní, vnímáte chvíle plné světla a dovedete si je vychutnat. Zaskočit vás může reakce, možná i očekávání někoho z přátel. Přijdete o nějaký plán a o iluze. Ovšem inspirace přinese další.
 

Ryby

Hodně věcí vám vychází velmi dobře. Budete s pochvalou opatrní, spíše si připomenete nedostatky. Začnete plánovat další práci, zaměstnáte své okolí. Čekají vás dlouhé debaty a inspirativní výměny názorů. A skryté potěšení.
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: