Horoskop na tento týden 3.6. 2019 - 9. 6. 2019

02.06.2019 15:08
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

V tomto týdnu vás potkají samé úžasné věci. Zejména v pracovní sféře se vám bude extrémně dařit a budete jasným favoritem na brzké povýšení. Štěstí vás však nemine ani v osobním životě a vy budete zažívat pocity zamilovanosti jako už dlouhou dobu ne.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Mohou vás v týdnu potkat nemilé finanční nesnáze. Bohužel jste si tyto problémy tak trochu zapříčinili sami. Nedbali jste pokynů přítele, který vám v oblasti jisté investice dobře radil a vše jste nakonec udělali po svém. To se vám však nevyplatilo.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Na začátku týdne vám bude scházet elán a nejraději byste strávili dny lenošením na gauči. Čeká vás však tolik práce, že si to moc nemůžete dovolit. Přemožte však tuto nechuť k čemukoliv a vyrazte ven za sportem. Vitalita se vám jako zázrakem vrátí.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

S jistým kolegou v práci je to poslední dobou na ostří nože. Nemůžete jeden druhého vystát a vy se navíc dozvíte, co o vás po firmě roznáší. Tento týden vaše spory vygradují a v práci bude pěkně dusno. Raději popřemýšlejte nad změnou zaměstnání.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Tento týden si zasloužíte nějaké to rozptýlení. V práci se to na vás již od začátku týdne hrne a vy nevíte, kam dřív skočit. Doma vás zase zaměstnává rekonstrukce, nebo nějaký problém, který se nečekaně vyskytl. O víkendu tedy vypněte a relaxujte.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Tento týden vás čeká zasloužená odměna. Máte naplánovaný příjemný víkend s rodinou, či přáteli někde v přírodě daleko od civilizace. Ohromně se na výlet těšíte a proto vás ani nevyprovokuje nepříjemný kolega v práci, nebo třeba neurvalý kolemjdoucí.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Stále častěji jste poslední dobou přemýšleli nad renovací vašeho domova. Nyní k tomu máte skvělou příležitost. Nejen, že máte šanci ukořistit vysněný kus nábytku v úžasné akci, ale rovněž se vám na víkend nečekaně nabídne spousta akčních pomocníků.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Čeká vás okázalá oslava, párty, firemní večírek, či jiná společenská událost. Přípravu na tento den rozhodně nepodceňujte a v týdnu se věnujte zkrášlujícím procedurám. Zajděte si ke kadeřníkovi, na masáž, kupte si hezké oblečení a užijte si to.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Doma je to tento týden jako na horské dráze. Chvilku se smějete a bavíte se a několik hodin na to se nemůžete snést a vidíte všude jen samé chyby. Bouře je na spadnutí. Pokuste se ji vyhnout tím, že neřeknete něco, čeho byste mohli nakonec litovat.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Za každou cenu si chcete udržet pozitivní a dobou náladu, kterou jste cítili minulý týden, i na začátku toho nového. Každý den se však na vás hrne stále více a více povinností a také jedna nepříjemnost za druhou. Úsměv na tváři vám tak pomalu zmizí.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Zaleknete se ukvapené investice, která chvilku vypadá jako velice nevýhodná. Nakonec se však vše vysvětlí a dobře to dopadne. Ukvapenost u vás však tento týden jen tak nezmizí a vy i jiní se občas budete muset ze své náhlé zbrklosti trochu otřepat.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

V rodinných vztazích lze vycítit hmatatelné napětí. Vlastně ani nevíte, co ho způsobilo, ale radost z toho nemáte. Atmosféra doma houstne a s jedincem, kterého se to týká, si nemáte co říct. Bylo by však pro oba lepší, kdybyste si to ihned vyříkali.

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: