ElePele náramky Miyuki jsou tipem na nádherný dárek. Recenze

07.02.2024 13:11

 

Blíží se svátek Sv. Valentýna.  Svátek, který někteří milují, jiní ho nesnáší a tvrdí, že k nám byl uměle importován.

Já osobně si myslím, že každý svátek, nebo den, kdy je oslavována láska a lidi jsou si blízcí, je skvělý a měl by být oslavován.

Není na světě nic hřejivějšího, silnějšího a krásnějšího, než láska. Je jedno, jestli partnerská, nebo rodičovská.

Vždyť kolik je dnů, kdy jsou na sebe lidi milí a připravují si něžná překvapení?

Takových dnů by mělo být hodně, ale realita často bývá úplně jiná. Běžné starosti v nás často ubíjejí ty hezké pocity.

Hoďme tedy za hlavu předsudky, přestaňme bručet, a dumat, jestli je Valentýn svátek náš, nebo cizí. Prostě slavme svátek lásky. K té správné oslavě patří i malý dárek pro partnera -partnerku.

Stále si lámete hlavu, co svému milému – milé věnovat, aby měli radost? Nemusí to být nic drahého. Nejlepší jsou totiž dárky od srdce, často třeba i vlastnoručně vyrobené.

Jako třeba náramek. Můžete koupit hotový, nebo můžete nějaký s láskou vyrobit. Já jsem člověk nezručný, raději tedy kupuji hotové výrobky. Spousta z vás je ale šikovná a vyrobí si třeba náramek z korálků sama.

Pokud chci opravdu hezký šperk, vracím se moc ráda na stránky plné šperků - ElePele.

Už jsem vám pár recenzí na něžnou krásu z této stránky napsala, takže v recenzích sami vidíte, že jsou to šperky, které jsou zajímavé a originální.

Kdo (nebo co) je ElePele? Zakladatelkou značky je paní Jana Machačná, designérka z Jablonce nad Nisou – kraje, kde šperkařství má dlouholetou tradici.

Autorskou tvorbu paní Jana začala výrobou náramků z minerálních kamenů. Časem se přidala se tvorba spousty dalších nádherných šperků.  Svými šperky paní Jana a její spolupracovnice, obohacují české šperkařství o krásné, nápadité a originální šperky, které si může dovolit koupit každá žena. 

Povedlo se jim vytvořit spoustu krásných nápaditých šperků, a rozbourat nudu a stereotyp ve šperkařství. Jejich šperky jsou velmi zdobné, něžné a přitom i výrazné – prostě třpytivá krása.

Přesně to mám na špercích ElePele ráda. Jsou to šperky, které vybočují z řady. Svou originalitou zaručují, že šperky se mi líbí nejen teď, ale i po letech. Tyhle šperky může nosit mladá slečna i dospělá dáma. Klidně ke sportovnímu outfitu, nebo k šatům do divadla.

Vždycky si připadám, že ElePele náramek, nebo náhrdelník mě dozdobí tak, že je mi krásně. Když si připadáme krásně, začneme se usmívat, jsme sebevědomější, a svět i my jsme krásnější. Tyhle divy šperky Elepele dokážou.

Já jsem si tentokrát vybrala náramky Miyuki.

Jsou jemné, něžné, elegantní, a vhodné na každodenní nošení. Je jedno, jestli náramky budete nosit do práce, doma, nebo třeba do divadla. Vždycky budou vypadat dobře a budou slušet.

Vhodné jsou pro každou věkovou kategorii – od malých slečen po zralé dámy.

Co jsou to korálky Miyuki?

Korálky Miyuki jsou známé svou kvalitou a různými druhy, které nabízejí. Na stránkách ElePele najdete především tyto druhy: Delica, Tila, Half Tila, Quarter Tila a Bugles.

1.Delica: Tyto korálky mají plochý povrch a pravidelný tvar. Jsou velmi oblíbené pro precizní stehy a geometrické vzory.

2.Tila: Trojúhelníkové korálky s dvěma otvory. Tyto korálky umožňují vytváření komplexních vzorů a struktur.

3. Half Tila : Poloviční korálky Tila

4.Quarter Tila: Třetinové korálky Tila

5. Bugles: Dlouhé a válcovité korálky. Jsou skvělé pro lineární vzory.

 

Každý z těchto druhů korálků má své charakteristiky a je vhodný pro různé typy šperků a vzorů.

Na stránkách Ele Pele si můžete tyto korálky (a komponenty k výrobě šperků) nakoupit v různých barevných odstínech podle vlastního vkusu. Vyrobíte si tak originální šperky, které nikdo jiný nemá.

Korálky si můžete prohlédnout a koupit po kliknutí zde: Korálky Miyuki

 

Jak už jsem zmínila, já na tvorbu šperků nemám trpělivost ani zručnost. Proto jsem si vybrala náramek hotový.

Trvalo mi to dlouho. Jako vždycky, když na stránku Elepele zavítám, padne mi do oka hned několik šperků, a pak si velmi obtížně vybírám, který je ten pravý. Brala bych totiž všechny.

Tentokrát vyhrál set Miyuki /Tila – set na gumičce White.

Jsou to dva náramky v sadě. Barva je bílá a stříbrná. Korálky jsou ve tvaru plochých destiček. Na ruce jsou velmi příjemné, a skvěle vypadají.

Hodí se ke všemu. Můžete si je vzít k šatům, ale stejně dobře vypadají k tričku a džínům.

Vybrat je možno variantu silver se stříbrnými komponenty, nebo gold se zlatými.

 Já jsem si vybrala silver – líbí se mi. Je taková něžná, čistá, minimalistická.

Nemusíte se bát, že vám náramek nebude sedět – na výběr je spousta velikostí od 14 cm až do 23 cm. Náramek tak může na zápěstí nosit opravdu každá žena.

Co je u těchto náramků super je, že je můžete mezi sebou kombinovat. Náramky můžete obměňovat, nebo si můžete dokupovat další a nosit jich víc najednou.

Náramky z Miyuki korálků si může dovolit každá žena – jejich cena je velmi přijatelná.

Celkem jsem kouzlu těchto korálkových náramků propadla. Moc se mi líbí. Líbí se mi právě to, jak jsou kombinovatelné a variabilní. Když si s dcerami koupíme různé náramky, můžeme si je pak měnit a doplňovat, podle nálady.

Pokud jste tedy tvořivé, můžete náramky (a náhrdelníky) z Miyuki korálků vyrábět buď pro sebe, nebo klidně i pro partnera a nosit je jako párové.

Pokud nechcete tvořit, náramky si prostě koupíte.

Párové náramky je bezva tip na dárek k Valentýnu. Budete mít originální dárek pro sebe i svého partnera.

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit stejnou sadu náramků, jako mám já, klikněte zde: Miyuki – Tila, set na gumičce

Celý sortiment eshopu najdete zde: ElePele eshop

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: