Byoms -to jsou čistící přípravky jinak – s probiotiky. Úžasně zatočí s každým zápachem. Recenze

12.12.2023 13:53

 

S blížícími se vánoci nás kromě pečení cukroví čeká ještě předvánoční úklid.

Uklízím samozřejmě průběžně, ale na vánoce mám ráda, když se všechno leskne a voní. Takže se pouštím do úklidu a „jdu na to“ pěkně systematicky – místnost po místnosti.

Letos jsem si na úklid vzala pomocníky – novinky. Jsou to přípravky Byoms z eshopu Medicol.cz.

Nebudu vám je popisovat nijak zdlouhavě – ke každému přípravku dám odkaz na stránku výrobce, abyste si přečetli složení a účinek. Jen vám chci ukázat, že uklízet se dá ekologicky a se super účinkem.

Vyzkoušela jsem Freshen- Up – probiotický odstraňovač zápachu, Sensitive Wash prací prostředek a Bathroom cleaner na čištění koupelen.

Freshen Up jsem si vybrala s vůní santalového dřeva.

Vůně je to velmi příjemná, moc se mi líbí.

Je to revoluční deodorant s probiotiky.

Je úžasný na snížení zápachu z oblečení, obuvi, koberce, sedacích souprav, a dalších předmětů. Je to super věc.

Díky probiotikům dokáže sprej nejen překrýt zápach, ale opravdu ho likviduje.

Skvěle působí v botách. Já jsem vždycky kupovala synovi a manželovi spreje do bot – proti zápachu, protože někdy přijít do chodby, kde byly boty, bylo dost nepříjemné. Pokud smrdí boty, budou zapáchat i ponožky – a to není moc v pohodě, hlavně když se pak potřebujete někde zouvat. Spreje do bot byly ale jen k překrytí zápachu a moc dlouho neúčinkovaly.

Tenhle sprej díky probiotikům funguje mnohem lépe – účinek je delší, a voní bota a pak i ponožka – zouvat se můžete beze strachu kdykoliv a kdekoliv.

Je na každém, kde bude sprej používat – určitě ho ocení majitelé domácích mazlíčků, nebo starších koberců, ze kterých nečistotu a zápach nikdy úplně neodstraníte.

Vůně vydrží dlouho, je jemná a příjemná. Na eshopu mají spreje ještě s vůní fíkového mléka a neutral.

Sprej si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: Freshen- Up – probiotický odstraňovač zápachu

 

Dalším přípravek, který jsem si oblíbila asi nejvíc je Sensitive Wash neutral – ECOCERT  500 ml.

Je to opět ekologický přípravek. Já jsem si vybrala s neutral vůní, na eshopu najdete ale ještě vůně jiné.

Tento přípravek na praní je opět s přátelskými bakteriemi. Odstraní z prádla nejen špínu, ale hlavně zápach.

Je antialergenní a určený pro celou rodinu. Ocení ho hlavně ti, kdo sportují – odstraní i zápach potu. Přípravek je hodně koncentrovaný – 500 ml lahvička vydrží až na 25 praní.

Co ale na tomhle prostředku miluju je to, že dokáže odstranit zápach z pračky a vypouštěcí hadice. Většina z nás někdy bojuje se zápachem z pračky. Stačí ji nechat zavřenou, a když pak k ní přijdete, a otevřete dvířka, není to vůbec příjemné.

Prospěšné bakterie tenhle zápach likvidují v průběhu praní a vypouštění – nemusíte nic dělat. Odpadne nepříjemné čištění pračky.

Pokud si chcete přípravek prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Sensitive Wash neutral – ECOCERT  500 ml

 

Poslední přípravek, který jsem vyzkoušela je čistič koupelen Bathroom Cleaner.

Čistit koupelnu musíme asi nejčastěji ze všech místností.

Denně si tam několikrát  myjeme ruce, celá rodina se koupe a sprchuje, pereme v koupelně prádlo – je tedy nutné ji často udržovat v čistotě.

Čistá, lesknoucí se, a voňavá koupelna se mi líbí, vadilo mi ale vždycky, kolik agresivní chemie díky tomuto úklidu vypouštím do odpadu.

Byoms čistící přípravek na koupelny agresivní není. Čistí místnost silou přírody. Je složen z přírodních složek, obsahuje probiotické bakterie.

Sprej dokáže odstranit vodní kámen, nečistoty, zbytky mýdla, a hlavně nepříjemné pachy v koupelně. Po opláchnutí pak příznivě působí i v odpadu.

Sprej se dobře dávkuje, a jemně a příjemně voní – svěží vůně je v koupelně cítit opravdu dlouho – podle výrobce až 8 dní. To nemohu potvrdit, ani vyvrátit – uklízím v koupelně pravidelně, častěji, než za 8 dní – voní mi to v koupelně tedy neustále. Ta vůně je příjemná a ušetřím za osvěžovače vzduchu.

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit tento přípravek, klikněte zde: čistič koupelen Bathroom Cleaner

 

Tyto ekologické přípravky Byoms si můžete koupit na eshopu Medicol.cz. Najdete tam ještě další přípravky na čištění domácnosti. Jsou ekologické, s příznivými bakteriemi, a po použití příjemně voní. Na vánoční (a samozřejmě i každodenní) úklid velmi doporučuji, jsem velmi spokojená.

Celý sortiment eshopu si můžete prohlédnout zde: Medicol.cz

 

A na konec milá akce:  Akce 3+1 zdarma. Při objednávce 4 libovolných výrobků z e-shopu Medicol.cz   získáte nejlevnější z těchto výrobků zdarma. Tato akce platí od 12.12.2023 do 20.12.2023.

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: