Stříbrný náramek nekonečno jantar - něžná krása, která bude chránit jako talisman.

27.09.2021 13:21

 

Jako většina žen miluji šperky. Archeologové už u žen z pravěku objevili primitivní šperky. Už tenkrát se ženy chtěly líbit a zdobily se. My to dnes máme o něco snažší.  Když se chceme líbit, šperk si vybereme v obchodě, nebo na internetu. Nemusíme si ho už vyrábět.

Moc ráda bych vám představila šperky z eshopu klenotyamber.cz, kde šperky vyrábějí zkušení zlatníci. Všechny šperky tu mají nápad a jsou originální. Vybírat si můžete z opravdu velké nabídky.

Původně jsem si myslela, že vám šperk, který mám z Klenotů Amber představím, jako tip na vánoční dárek. Rozmyslela jsem si to a ukážu Vám ho už teď. Dělá mi totiž takovou radost, že se o ni s Vámi musím podělit.

Vybrala jsem si nádherný stříbrný náramek nekonečno zdobený pravým baltským jantarem, se žlutým zlacením.

Venku je podzim, a to znamená spoustu krásy plné podzimních barev – nádherně zbarvené listí, a příroda vypadá tajemně a ospale. Na podzim na nás ale také často padají deprese. Pak je fajn udělat si nějakou radost. Třeba právě šperkem, jako já. Náramek byl pro mne první volbou. Mám náramky moc ráda. Krásně zdobí, a dají se nosit ke všem typům oblečení v létě stejně jako v zimě.

Náramek s jantarem jsem si vybrala úmyslně. Mám jantary moc ráda. Je to takový tajuplně vypadající kámen. Vypadá, jako by do něj někdo zaklel energii ohně. Proto se mi možná tak líbí. Ta energie z náramku přechází i do mne. Není to jen ozdoba, je to zároveň tak trochu ochranný talisman.

Jantar ve světě polodrahokamů má svoje místo mezi takzvaně léčivými kameny. Jantaru je spousta druhů. Já mám nejraději koňakový a medový. Jantaru se také říká „zlato z moře“. Jantary jsou staré mezi 360 000 a 1 milionem let. Lepkavá pryskyřice z borovic postupně zkameněla do nádherných polodrahokamů, jak je známe dnes. Jantar je silný uzdravující kámen. Pomáhá s trpělivostí a rozhodováním, zvyšuje důvěru. Je považován za talisman krásy, ochrany a obnovy. Má magické a léčebné vlastnosti. Tlumí bolest, potlačuje negativní energii, zahání smutek.

Klenoty Amber jsou na nádherné a pravé jantary zaměřeny – ostatně – Amber znamená jantar a jantar znamená slunce.

Kromě svých „magických vlastností“ je jantar i krásný. Mně se moc líbí, proto jsem si náramek s jantarem vybrala.

 

Materiál: pozlacené stříbro (AG 925), kombinace s pravým baltským jantarem.

Váha: 2,7 gramy.
Délka: max. 20 cm. (délku si můžete volit sami)

 

Nechtěla jsem se jen ozdobit, chtěla jsem tak trochu i talisman. Pro štěstí a pohodu.

V eshopu Klenoty Amber si vyberete mezi jantarovými šperky určitě ten svůj ochranný.

Já mám náramek, a moc se mi líbí ještě stříbrný náhrdelník ve tvaru větvičky zdobený jantarem. Vybírat si můžete mezi jantarovými náušnicemi, přívěsky, náhrdelníky, náramky – podle toho, jaký má kdo vkus.

 

Každý z jantarových šperků udělá radost, a každý se pro vás stane tím vaším ochranným talismanem.

Můžete si ho koupit pro radost a pro štěstí, nebo můžete štěstí zakleté do šperku darovat jako dárek.

Šperk mi přišel zabalený v krásné dárkové krabičce, a je usazený v krabičce vystlané dřevitou slámou a ozdobené bílou růží. Je velmi milé rozbalit balíček, a vidět, že ten, kdo vám ho posílá, vám chce udělat radost už při rozbalování. Na mne to velmi zapůsobilo.

Pokud si chcete náramek prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Stříbrný náramek nekonečno jantar – žluté zlacení

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment Klenot Amber, klikněte zde: Klenoty Amber

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: