Recenze podložky na pracovní stůl - mapa světa z eshopu Zaparkorun.cz

07.10.2021 13:33

Podložka na pracovní stůl s mapou světa.

 

Dnes bych vám chtěla představit podložku na psací stůl s mapou světa z eshopu Zaparkorun.cz.

Žijeme v době, kdy u počítače trávíme čím dál víc času. Ať už pracovně, nebo soukromně. Aby se nám dobře s počítačem pracovalo, je fajn mít hezky uspořádané a pohodlné místo v PC koutku.

Já jsem doposud moc neřešila, jak moje počítačová pracovní plocha vypadá. Stačila mi klávesnice, myš a monitor. Čím víc u počítače trávím času, tím víc si uvědomuji, jak je důležité mít při práci i pohodlí. Upozornilo mne na to hlavně bolavé zápěstí – práce s myší je někdy úmorná. Protože mám myš blízko hrany stolu, měla jsem zápěstí a ruku i od hrany stolu často otlačenou.

Pořídila jsem si proto na pracovní stůl podložku s mapou světa.

Podložka je dostatečně velká, aby pokryla pracovní plochu. Rozměr je 90 x 40 cm.

Spodní část podložky je tvořena praktickým protiskluzovým materiálem – opravdu se podložka na stole ani nehne. To je dost důležité, protože kdybych měla podložku neustále rovnat, asi by mi to vadilo.

Vrchní část je tvořena omyvatelným materiálem s potiskem mapy světa.  Potisk se mi moc líbí – kdykoliv mám pauzu, mohu si očima a prstem cestovat po celém světě. Pro děti a teenagery je to pak i fajn pomůcka na zeměpis – když potisk mapy vidí neustále před sebou, otiskne se jim do paměti, aniž by o tom přemýšleli. Mapa není úplně přesná – není to samozřejmě náhražka klasické mapy v atlasu, ani školní pomůcka – je to mapa dekorační. Přesto stačí, aby si děti uvědomily, jaký tvar má který kontinent, kde jsou umístěny některé země.

Líbí se mi i to, že pokožka je omyvatelná – lehce ji otřete vlhkým hadrem a je zase čistá. Pokud dojde k nehodě, a podložku polijete – nic se neděje – materiál je nepropustný. Prostě osušíte, otřete a je zase v pohodě. To je prima vychytávka pro nás, co máme u počítače vždycky i hrnek s kávou, nebo čajem.

Podložka je měkká. Myš po ní krásně klouže bez omezení pracovní plochy. Podložky pod myš jsou malé, a omezují vás v práci. Podložka s mapou světa je velká a myší můžete pohybovat po celé její ploše.

Já nejvíc oceňuji, že podložka překryje celou plochu stolu i s jeho hranou. Už žádné otlačené a bolavé zápěstí. Za to jsem opravdu moc ráda.

Pracovní plocha musí být vždycky taková, aby se nám u ní dobře pracovalo. Proto je fajn si koupit podložku na pracovní stůl, která je velmi praktická a ještě skvěle vypadá jako dekorace. Potisk mapy světa je moc hezký.

  • rozměry: 90 x 40 cm
  • materiál: multispandex a guma
  • přilnavá ke stolu
  • má absorpční schopnosti v případě nehody s vodou
  • snadno omyvatelná
  • zároveň z ní můžete mít stylovou dekoraci
  • motiv podložky je pouze dekorační, neslouží tedy jako náhrada za běžnou mapu nebo jako studijní pomůcka

Pracovní podložka je i prima tip na dárek pro všechny, co pracují s počítačem.

Pokud si chcete mapu prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: podložka na pracovní stůl s mapou světa.

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: Zaparkorun.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: