Recenze na stírací mapu České republiky z eshopu Zaparkorun.cz.

26.01.2022 12:59

 

Zima je dlouhá, a tak občas všichni řešíme problém, co dělat za dlouhých zimních večerů  –  můžeme třeba plánovat, kam jet na výlet. Ať už výlet pro dospělé, nebo výlet s dětmi – někdy se nám stane, že prostě nevíme. Rádi se vracíme na místa, kde se nám líbilo, ale občas hledáme tipy, kam se podívat a poznat něco nového. Plánování výletů pak bývá obtížné, plné hledání a vymýšlení.

Já jsem objevila šikovnou mapu, která s výlety pomůže. Teda nepomůže s výlety jako takovými, ale s tipy na zajímavá místa, která bychom mohli navštívit.

Mapa je z eshopu Zaparkorun.cz. Vybrala jsem mapu České republiky. Na eshopu si můžete koupit i mapu světa, a vyškrábat si místa, která jste už navštívili, nebo navštívit teprve máte v plánu.

Mapa je skvěle vymyšlená – je to perfektně zpracovaná mapa České republiky, natištěná na pevném plakátu s rozměry 80 x 65 cm.  Na mapě je vytištěna Česká republika, a je na ní vyznačeno 120 tipů na výlety po České republice.

Mapa je stírací. Když navštívíme dané místo, můžeme si vyškrábat políčko s danou lokalitou.

Než navštívíme všech 120 míst, je o zábavu postaráno. Je fajn si mapu prostudovat, a podívat se na daná místa. Leckdy je fajn některá místa navštívit společně – v jednom výletu navštívit památky, které jsou blízko u sebe.

Já mám mapu novou, jsem tedy celkem zvědavá, za jak dlouho se nám podaří vyškrábat všech 120 míst.

Mapa je krásně zpracovaná, hodí se i jako hezká dekorace na stěnu. Pokud ji ale nechcete mít na stěně, klidně ji můžete mít svinutou v krabičce, a vyndat jen při plánování výletů. Myslím ale, že mapa je tak hezká, že se rádi budeme chodit dívat na to, kde všude jsme už byli, a jaký výlet nás ještě čeká.

Mapa je i prima tip na dárek. Pro dospělé i starší děti.

Mapu mohu jen doporučit. Je velmi hezky zpracovaná, a je to chytrý dárek, díky kterému poznáme spoustu zajímavých míst naší krásné republiky. Místa, která by nás jinak ani nenapadla vyhledat.

Prima tipy na výlety se vždycky hodí, a to, co na výletech zažijeme, už nám nikdo nevezme. Zážitek z výletu nám zlepší náladu pokaždé, když si na něj vzpomeneme, nebo když se na mapku podíváme.

Pokud si chcete mapu prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: stírací mapa České republiky.

Celý sortiment eshopu najdete po kliknutí zde: Zaparkorun.cz.

 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: