Recenze na pomocné madlo do koupelny přenosné z eshopu Zaparkorun.cz

15.09.2021 15:17

Pomocné madlo do koupelny přenosné

 

Dnes bych vám chtěla doporučit Pomocné přenosné madlo do koupelny z eshopu Zaparkorun.cz.

V poslední době se mi několikrát stalo, že mi při vylézání z vany podklouzla noha na koberečku a měla jsem co dělat, abych udržela rovnováhu. Při posledním uklouznutí jsem se chytala umyvadla, a to se nebezpečně pohnulo směrem dolů, a ještě jsem se při vyrovnávání pádu dost bolestivě kopla do holeně. Modřinu jsem měla ještě hodně dlouho. Představa, že bych utrhla umyvadlo se mi také moc nelíbila.

Proto jsem se rozhodla, že si k vaně pořídím nějaké madlo, za které se při vylézání z vany budu moci přidržet.

Hledala jsem celkem dlouho, a pořád mi to vycházelo tak, že madla jsou fakt dost drahá, a jejich montáž ve starém bytovém jádru asi nebude úplně jednoduchá. Ono by se mi taky mohlo stát, že se jádro rozpadne, a to bych nechtěla.

Moc ráda nakupuji na eshopu Zaparkorun.cz.

Už jsem si tu pořídila spoustu zajímavých vychytávek, proto jsem hledala i nějaké madlo na přidržení. Opravdu jsem ho našla, a za velmi příznivou cenu.

Výhodou tohoto plastového madla je, že ho není třeba nijak přivrtávat. Přichytí se pomocí přísavek. Není tak nutná žádná složitá montáž.

A pokud potřebujete madlo přesunout na jiné místo, stačí jednoduchým pohybem přísavky uvolnit a madlo posunout.

Madlo je lehoučké, plastové, barva bílá a tmavě šedá.

Přísavky drží dobře, zkoušela jsem na umakartu bytového jádra a na dlaždicích, a přisály se skvěle.

Samozřejmě musíte počítat s tím, že madlo je spíš na přidržení, nevím, jakou zátěž unese. Já jsem se zkusila držet madla a zvedat se ze sedu, a madlo mne v pohodě udrželo. Vstává se mi hned pohodlněji.

Jsem s madlem velmi spokojená, proto jsem ho pořídila do koupelny i pro rodiče. Mám už staré rodiče. V pokročilejším věku už lidé nemají tak dobrou stabilitu, a uklouznout v koupelně by byl celkem průšvih. Zlomeniny se u starých lidí hojí špatně, a proto je lépe takovým úrazům předcházet. Třeba právě takovým super přenosným madlem, které nevyžaduje složitou montáž. Prostě cvak a cvak – a je přiděláno.

  • rozměry: délka 29 cm, výška 8 cm
  • průměr přísavek: 9,5 cm

 

Pokud vás madlo zaujalo, a chcete si ho prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: pomocné madlo do koupelny přenosné

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: Zaparkorun.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: