Recenze na odolnou vodotěsnou pásku z eshopu Zaparkorun.cz

06.09.2021 13:47

Vodotěsná těsnící páska

 

Dnes bych vám chtěla doporučit odolnou vodotěsnou těsnící pásku z eshopu Zaparkorun.cz.

Páska se hodí pro záplatování, utěsnění, i opravy všude tam, kde je potřeba něco narychlo spravit. Páska drží velmi pevně, a lze s ní opravovat i pod vodou. Tedy opravit záplatou i pod vodou. Pokud tedy děti v bazénku udělají dírku, lze bazének spravit právě touto páskou. My jsme v létě zkusili použít pásku několikrát – pod dětským bazénkem byl kamínek a protrhl dno, a jednu dírku malý udělal asi hračkou. Opraveno bylo během chvíle a záplata drží, bazének neteče.

Myslím, že právě tato páska udělá radost všem mužům. Občas je potřeba něco opravit, a pokud nemáte po ruce vhodný materiál, pomůže záplata. Ať už provizorní, než seženete potřebné věci k opravě (poskytne vám čas ujasnit si, co je třeba nakoupit a udělat), nebo trvalá.

Páskou nemusíte jen slepovat dírky, ale lze s ní i opravit, nebo utěsnit vše, co je potřeba.

 Vodotěsná těsnící páska je fajn třeba  na připevnění čehokoliv – klidně i venku, kde prší. My jsme tak upevnili rouru od okapu. Nedržela jak má, pořád se otáčela. Páska je vodotěsná, takže vydrží déšť, proto jsme rouru prozatímně přilepili, než seženeme plech a drát, ale ono to tak dobře drží, že páska u okapu zůstala.

Určitě si páska najde uplatnění na různé opravy a úpravy nejen v domácnosti, ale i v garážích, na chatách a na chalupách, i na zahrádkách. Právě díky tomu, že je vodotěsná, má páska široké uplatnění, a její použití je velmi snadné.

S páskou jsme velmi spokojení. Tentokrát jsem ji nezkoušela já, ale manžel.  Uplatnění našel spoustu, většinou na drobnější opravy, nebo úpravy. Velké a větší zatím nebyly třeba. Pokud ale budeme pásku používat i na nějakou větší opravu, kde projde větší zátěží, určitě o tom napíšu další recenzi. Zatím tedy jen drobně spravujeme a spokojenost je velká. Hlavně je fajn ten pocit jistoty – že máte v bedně s nářadím univerzálního pomocníka, co vytrhne trn z paty, když je to potřeba, a hlavně poskytne čas na to, aby v případě potřeby bylo dost času na sehnání potřebného materiálu, nebo objednat opraváře.

Když si vzpomenu na loňský rok, kdy mi praskla přívodní hadička na záchodě, nebylo to vidět, ale voda tekla ve stoupačce, takže jsem vyplavila sklep pod námi – nebyl to příjemný pocit. Hlavně proto, že jsme byli ve velkém časovém presu – sobota večer, a my jsme museli sehnat jinou hadičku, a vyměnit ji. Instalatér nebyl nikde k zastižení, nebo měl moc práce. Tehdy bych tuhle těsnící pásku využila na sto procent. Měli bychom čas na sehnání nové hadičky v klidu, a ušetřili bychom si nervy – ten stres byl šílený. Právě proto oceňuji i ten pocit klidu, který mám, když pásku vidím u nářadí. Teď už by byla oprava mnohem snadnější a v pohodě.

Pokud si chcete prohlédnout reklamní video, klikněte zde: Vodotěsná těsnící páska

Pokud si chcete pásku koupit, klikněte zde: Vodotěsná těsnící páska

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: Zaparkorun.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: