Recenze na LED lampičku v designu Měsíce Luna z eshopu Zaparkorun.cz

30.11.2021 13:54

 

 

Dnes bych vám chtěla představit LED lampičku v designu Měsíce – Lunaeshopu Zaparkorun.cz.

Venku se teď stmívá hodně brzo, a ráno je dlouho tma. Já šero nemám moc ráda, a tmu už vůbec. Mám ráda, když je prostor alespoň jemně a decentně osvícený, a prosvětlený.

Moc se mi proto líbí lampička Luna. Svítí jemně a decentně, a přitom krásně osvětlí prostor kolem sebe. Je nenápadná a přitom krásně svítí.

Lampička má vkusný design.

Je postavena na dřevěném malém podstavci, samotné osvětlující těleso je malá ( 13 cm v průměru) plastová koule znázorňující měsíc i s jeho krátery.

Lampička je lehká. Plast je odolný. Pokud se tedy vám, nebo vašim dětem povede omylem shodit lampičku na zem, není se třeba bát rozbití. Vím, o čem mluvím – už jsem ji při úklidu shodila třikrát.

Výhodou lampičky je, že ji nabíjíte USB kabelem. Není na baterky – není tedy potřeba mít obavy, že když nebudu mít doma baterky, bude tma. Lampičku prostě přes den nabijete a svítit můžete klidně celou noc. Vydrží svítit 8 až 10 hodin. Já ji večer zapnu a ráno vypínám – pořád ještě svítí.

Nemusíte se bát, že by se lampička v noci přehřála – LED světýlka jsou v pohodě, nezahřívají se. Nemusíte se tedy bát požáru.

Já jsem lampičku pořídila pro sebe, a jednu jsem už kupovala i pro vnuka. Nemá rád tmu. Už jako malý měl pocit, že v tmavých koutech jsou bubáci a strašidla. Tmavé kouty nemá rád, ani když je velký, a na bubáky už nevěří. Proto je fajn lampička, která nesvítí ostře, a přitom osvítí krásně vše co potřebujete. Starším dětem osvětlí prostor, malým pomůže od strachu ze strašidel.

Vnukovi moc líbí, že lampička může svítit různými barvami- až 16 barevných módů.

K lampičce je jako příslušenství dálkový ovladač s přepínáním barev. Vnuk je tím přímo nadšený, mění si barvy podle nálady. Já tedy mám raději žluté světlo, protože pak lampička opravdu vypadá jako klasický měsíc, ale dětem se určitě přepínání barev bude moc líbit.

Dálkový ovladač je fajn, i když nechcete přepínat barvy. Na dálku si můžete lampičku rozsvítit i zhasnout, a nemusíte přitom vůbec vstávat z postele.

Tahle lampička je moc hezká, krásně svítí a má po nabití dlouhou výdrž svícení (až 10 hodin). Hodí se do obýváku, ložnice, dětského pokoje, ale klidně třeba i na schodiště jako noční světlo.

Lampička Luna je praktický a vkusný dárek pro všechny, co nemají rádi tmu.

  • rozměry lampičky: průměr 13 cm, na výšku se stojanem 16 cm
  • design: Měsíc
  • tvar: kulatý
  • napájení: pomocí USB kabelu (součástí balení)
  • barva: bílá
  • materiál: PVC
  • lampička není hračka!
  • plastový stojan
  • zboží se nehodí pro děti mladší 3 let
  • součástí balení je dálkový ovladač, který je možno navolit si ze 16 různých barev, intenzit a módů

Pokud si chcete lampičku prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: LED lampička v designu Měsíce – Luna

 

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: Zaparkorun.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: