Recenze na kolagen Coloxio Gold a probiotika Hisbiotix od Tozax.cz. Tozax.cz - to jsou krabičky plné zdraví

23.08.2021 15:32

 

 

Léto a čas dovolených je pro většinu z nás nejhezčí období roku. Užíváme si odpočinek, sluníčko, koupání. Letošní léto si neskutečně užíváme i proto, že můžeme být venku bez větších omezení. Po dlouhém kovidovém období jsme prostě všichni rádi venku.

Konečně se zase všichni hýbeme – plaveme, jezdíme na kole, na bruslích, koloběžkách, běháme, chodíme na túry po horách. Spousta pohybu. Pohyb nám všem dělá dobře. Moc dobře. Jen tělo se někdy trochu brání. Čím jsem starší, tím se brání víc. Takže někdy po ránu sedím na posteli a přemýšlím, jestli se rozhýbu, nebo se mám svalit zpátky do postele. Pak se dobelhám do koupelny a v zrcadle vidím stárnoucí povadlou pleť a roztřepené vlasy bez lesku. Je mi jasné, že s tím je třeba něco dělat. Proto jsem začala užívat kolagen.

Kolagenů je na trhu velká spousta. Já sama jsem jich už vyzkoušela několik druhů a typů. Některé účinkují, jiné skoro vůbec. Mám ráda nové věci, a ráda je zkouším.

Proto jsem moc ráda vyzkoušela kolagen Coloxio Golg.

Tenhle kolagen je určený všem, kdo mají problémy s pohybovým aparátem.  Ať už jsou problémy způsobeny věkem, nebo sportem, nepříjemné jsou vždycky.

Díky svému složení a přidané kyselině hyaluronové je tenhle kolagen vhodný pro všechny, kdo mají kožní problémy. Nechci být vrásčitá, jako suchá švestka, nechci mít víc vrásek než je nezbytně nutné, proto jsem se rozhodla právě pro Coloxio Gold. Nebudou mne bolet klouby a ještě budu mít hezčí vlasy (a nepolámané nehty)

Kolagen jsem užívala zatím měsíc. Užívání je pohodlné – stačí sáček rozmíchat v tekutině. Někdo si míchá kolagen do vody, já mám raději do džusu. Kolagenové nápoje mají někdy zvláštní chuť, proto volím raději nápoj s příchutí. Osvědčilo se mi vysypat nejdřív kolagen do skleničky a až na něj nalít džus – mnohem lépe se rozmíchá, než při opačném postupu.

Nikdy nečekejte, že kolagen začne působit zázračně hned. Že vypijete skleničku s kolagenem a budete skákat jako kamzík. Tak to nefunguje. Jako každý doplněk stravy – i tento kolagen účinkuje až po nějaké době užívání. Chce to trpělivost. Ale pozor – nepřekračujte dávky – někdo si řekne, když si dám víc kolagenu, zabere rychleji - takhle to fakt nefunguje.

Já jsem účinky začala pozorovat po zhruba dvou týdnech. Nejdřív jsem si všimla zlepšení kvality nehtů. Obvykle se mi nehet zatrhne hned, jakmile se přiblížím k nějakému zipu. Pilník na nehty mám proto stále u sebe.  Po dvou týdnech užívání Coloxia Gold mi došlo, že si nemusím opilovávat nehty – že jsou pevnější a netřepí se. Hurá.

Po dalších pár dnech jsem si všimla, že se mi ráno vstává mnohem lépe z postele. Už žádná rozcvičovací čtvrthodinka. Klidně můžu spát o něco déle, protože vstávám v pohodě.

Taky při sportu jsem si všimla změny – po vyjížďce na kole mne bolí jen svaly, kolena jsou v pohodě. S koleny jsem měla největší problém. Po cyklovyjížďce jsem myslela, že už koleno nenatáhnu – a když jsem ho natáhla, nechtělo se ohnout zpátky. Po třech týdnech užívání kolagenu se cítím mnohem lépe. V kloubech je to opravdu hodně znát – nebolí, a nekřupou tak, jako jsem to měla bez kolagenového pitíčka. Cítím to každý den, že je mi mnohem lépe.

Co se týká pokožky a vlasů, tam je to taky o trochu lepší. Jasně, nevypadám jak po zásahu plastického chirurga – jen mám pocit, že mám pevnější a pružnější kůži na obličeji, a velmi se mi zlepšila celulitida. Vlasy nedokážu úplně dobře posoudit, ale mám pocit, že nejsou tak roztřepené. Vlasy budou asi potřebovat trošku delší kolagenovou kúru.

Kolagen působí dlouhodobě, oproti tomu přípravek Hisbiotix působí takřka okamžitě.

Hisbiotix jsou probiotika v tabletách.

V každé tabletě je 10 miliard živých bakterií. Tyto bakterie obnovují rovnováhu ve střevech, pomáhají při průjmu, ale i při plynatosti, nadýmání, nebo bolestech břicha.

Tato probiotika jsou vhodná i pro osoby s histaminovou intolerancí, a pro lidi s nesnášenlivostí laktózy. Užívat je mohou až děti od 11 let, na to je třeba dát pozor. I u probiotik je třeba dodržovat pravidla, a číst příbalový leták.

Díky probiotikům si můžete ušetřit spoustu problémů při dietních chybách, nebo při změně prostředí – jako třeba dovolená v zahraničí.

Já sama trpím častými bolestmi břicha a střev. Probiotika jsou proto pro mne velmi důležitá. Zbavují mě problémů a bolesti.

Proto jsem si vybrala na vyzkoušení a k recenzi právě probiotika Hisbiotix. Snadno se užívají, stačí jedna tableta denně a jsou cenově dostupné.

První týden jsem užívala probiotika denně, po týdnu už jen tabletku ob den. A tradááá- jsem v pohodě! Žádná bolest břicha, žádné křeče, nadýmání, nebo střevní potíže.  Jsem šťastná, břicho mne nebolí.

Spousta výzkumů dokázala, že zdraví začíná ve střevech. Tam jsou totiž do těla vstřebávány potřebné živiny a látky tělu prospěšné. Co je ale pro mne nejdůležitější – když nebolí břicho, máte hned lepší náladu a chuť se do něčeho pustit.

Nebudu se rozepisovat o složení jednotlivých přípravků. Myslím, že je to zbytečné.  Raději vám sem vložím odkaz na stránku, kde složení najdete, a zároveň si přípravek můžete koupit.

Na Tozax.cz můžete koupit spoustu produktů, které vám usnadní život. Já jsem prozatím vyzkoušela kolagen Coloxio a probiotika Hisbiotix.

Oba produkty mi velmi vyhovují, a budu je užívat i nadále. Protože jsem spokojená, určitě zkusím i další výrobky. Nechci totiž zanedbat problémy, které s rostoucím věkem na sobě pozoruji. Chci se cítit dobře, a tělu je někdy potřeba trošku pomoct.

V poslední době mne zlobí zhoršující se zrak a dalších pár potíží, které má velká většina z nás.

Na stránkách Tozax.cz je fajn, že produkty můžete koupit i ve zvýhodněných baleních.

Pokud bych měla posoudit poměr cena x kvalita – jsem moc spokojená. Cena je přiměřená a doplňky stravy fungují. To je fajn.

Pokud si tedy chcete prohlédnout, nebo koupit produkty, tady jsou slíbené odkazy.

Kolagenový prášek pro pohyb bez bolesti a pro krásu si prohlédnete, nebo koupíte po kliknutí zde: Coloxio Gold

Probiotika pro zdravá střeva si prohlédnete, nebo koupíte po kliknutí zde: Hisbiotix

 

Celý sortiment eshopu si prohlédněte po kliknutí zde: Tozax.cz

 
 

vyjednala jsem pro vás všechny slevu 15% na všechny produkty na eshopu, stačí zadat kód : jana15

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: