Recenze na CHRÁNIČ MATRACE Kaarsgaren - perfektní ochrana matrace při malých i větších nehodách.

13.10.2021 14:10

 

Dnes bych vám chtěla představit chránič matrace.

Každý, kdo má menší děti, a bere si je občas do postele, ví, že někdy prostě dojde k nehodě. Někdy proteče plenkou to, co v ní mělo být udrženo, jindy z lahvičky vyteče její obsah a pak je na průšvih zaděláno. Všechno proteče do drahých matrací a tam se začnou množit potvůrky, které našemu zdraví úplně dobře nedělají. Nemluvě o zápachu, který se po čase z matrací line. Nic příjemného.

Proto jsem vyzkoušela chránič matrací od výrobce Kaarsgaren.

Možná si řeknete, proč vám popisuji tak obyčejnou věc, jako je chránič matrace, ale ono to je někdy věda, koupit chránič dobrý a kvalitní.

Věřte, že mi prošlo rukama spousty chráničů. Mám 4 děti, a v posteli u mě byly každou chvíli. Hlavně když jim nebylo dobře, a potřebovala jsem je mít blízko. Poblinkaná postel pak není nic příjemného. A když není dobrý chránič matrace, není to dobré, protože všechno proteče do matrace a ta už nikdy nejde vyčistit – jen povrchově.

Měla jsem doma spousty typů a druhů chráničů z různých materiálů. Některé protekly, a propouštěly tekutinu, takže nebyly moc platné. Jiné se během krátké doby prodřely a mohla jsem je vyhodit po dvou vypráních. Nejhorší byly ty – jak jí jim říkám – igelitky. Nepropustné byly, ale spát se na nich nedalo. Byly mokré od potu, protože nesály, ani nepropouštěly. Chrániče byly cítit a při každém otočení šustily. Igelit po čase začal praskat a hrnout se, takže tlačily. Proto jsem hledala a hledala mezi chrániči, až jsem našla.

Našla jsem kvalitní chránič matrace. Je opravdu lehoučký, a slabý, takže nemáte na matraci žádné tlusté přistýlky. Materiál je úžasně příjemný.

Horní část tvoří 100% bavlna, spodní část 100% polyuretan. Výplň je absorpční.

Chránič upevníte na matraci pružnou gumou – tedy žádné složité uvazování.

Chránič můžete vyprat až na 90 stupňů, nežehlí se. Pozor – nesušte v sušičce, ať chránič nezničíte.

Když jsem chránič nasadila na matrace, tak trochu jsem byla napnutá a zvědavá. Bude tenhle nový konečně kvalitní a bude mi vyhovovat?

Mám ohromnou radost, protože můžu říct ANO!!

Konečně jsem našla ten pravý, který mi vyhovuje ve všech směrech.

Je tak důmyslně vyrobený, že když na něj unikne nějaká tekutina, vsákne se dovnitř a povrch zůstává suchý. Nemusíte tak honem převlékat postel uprostřed noci, když dojde k nehodě a třeba čaj vyteče i na postel. Je to jako takové malé kouzlo.

Šťastná jsem i z toho, že chránič nešustí igelitem. Materiál vůbec pod sebou necítíte a nevnímáte, že na matraci je chránič.

Výhoda je i to, že chránič je antibakteriální – prostě super materiál. Další výhoda je i to, že chránič „dýchá“ – tedy se nemusím vůbec bát, že se v noci zpotím a zůstanu spát na mokrém.

Já tady popisuji, že chránič je určený jako ochrana při nehodách spojených se spaním malých dětí v posteli s dospělými.

Ono to ale není jen tak jednoznačné. Tenhle chránič je super na každou postel. I na tu pro dospělé, kteří už nemají malé děti.

 Jako příklad uvedu třeba i potíže žen v období menopauzy. Noční pocení je otravné a nepříjemné, a každá žena si tímto příznakem menopauzy projde. Potíme se v noci celkem hodně, a všechno se vsákne do matrace, na které jsou pak fleky a páchne. A co si budeme povídat – kvalitní matrace není úplně nejlevnější věc. Tenhle chránič krásně matraci ochrání.

Chránič určitě využije i každý, kdo se stará o staré rodiče. Tam k nočním nehodám a protečení plen, nebo úniku moči dochází také, a je to pak nepříjemné pro všechny. Tady opět pomůže chránič – prostě sbalíte, strčíte do pračky a matrace jsou v pohodě.

Výrobce slibuje u chrániče i dlouhou trvanlivost. Mohu potvrdit, že jsem ten svůj vyprala už několikrát a – tramtadadáááá: Je v pohodě!!!  Pořád stejný, jako bych ho nový vyndala ze sáčku.

Pokud tedy chcete ochránit svoje matrace, a mít postel čistou, voňavou i když máte malé děti, nebo se třeba víc potíte, nebo si mažete nějaké masti na nohy, máte staré rodiče – těch důvodů proč chránit matraci je spousta. Výhodou chrániče je, že vaše postel bude pořád čistá.

Jsem moc ráda, protože chránič od výrobce Kaarsgaren opravdu funguje a je super na údržbu, a v posteli ho vůbec necítíte.

Koupit si chránič můžete v různých velikostech podle rozměrů vaší matrace a postele.

  • Propouští vzduch.
  • Zadržuje tekutiny.
  • Je antibakteriální.
  • Lze prát na 90° C.
  • Dlouhá životnost.
  • Tekutiny vsaje dovnitř, proto zůstává na povrchu suchý.
  • Šitý v ČR.
  • Záruka kvality firmy Kaarsgaren s.r.o.
Původně jsem chtěla vyfotit jen potah na posteli, ale je tak měkký, že jsem našeho psího modela Jugha z něj nemohla dostat. Jakmile jsem poodstoupila od postele šup a byl zase nahoře - materiál je prostě na omak opravdu velmi příjemný.

 

Pokud si chcete chránič prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: chránič matrace Kaarsgaren

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: detskedeky.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: