Plastová komoda MONAKO - chytré řešení úložných prostor v koupelně, dětském pokoji nebo třeba na chalupě a balkónu.

25.11.2021 14:35

 

Dnes bych vám chtěla představit komodu Monako (výrobce Mega Plast) z eshopu MarexTrade.

Protože se mi letos rozklížila už druhá skřínka na ručníky a úklidové potřeby, kterou jsem měla v koupelně, hledala jsem vhodnou náhradu. I když koupelnová skřínka má vydržet vlhko, moc dlouho se to nepovedlo.  Proto jsem byla ráda, když jsem objevila komodu se 4 zásuvkami –  plastovou.

Plastová komoda je do koupelny ideální – plast se nerozklíží, a jde i velmi snadno udržovat. Prostě ho dáte do vany, houbičkou otřete a osprchujete. Paráda.

Rozměr je taky fajn – 44 x 38 x 90,5 cm.

Tak nějak jsem byla rozhodnutá poměrně brzy. Pokud by mi nevyhovovala komoda v koupelně, dala bych ji na balkon.

Komoda přišla rozložená na jednotlivé plastové komponenty. Složení je jednoduché. Velmi jednoduché. Zvládne ho naprosto každý. Díly do sebe snadno zapadnou. To jak jde snadno komoda složit a rozložit mne velmi překvapilo a potěšilo. Tohle ocení třeba chalupáři, kteří si komodu mohou převážet v autě na chalupu a zpátky. V rozloženém stavu nezabere v autě moc místa.

Komoda má skvěle vyřešený způsob zasouvání zásuvek – je tam takové malé kolečko, po kterém zásuvky jezdí. Je to velmi chytré řešení, díky němu zásuvky nebudou odřené a poškrábané.

A tím jsem se dostala k zásuvkám.

Jsou velmi prostorné. Na údržbu super. Vejde se do nich spousta věcí a velmi snadno se udržují. Prostě je jednoduše vymyjete, utřete a je hotovo.

Plastové zásuvky v komodě se hodí na spoustu věcí. Komoda vydrží i velké vlhko, takže může být umístěna v koupelně. Okamžitě nás doma ale začaly napadat další způsoby využití. Třeba ukládání prádla – na spodní prádlo a ponožky – třeba i u dětí.

Taky budou zásuvky fajn na stavebnice a lego u dětí – jednotlivé druhy stavebnic jsou skvěle odděleny a dětem se dobře uklízí i vyndávají ke hraní. Nebo menší hračky – plyšáci a panáčci si najdou v zásuvce místo – a úklid je opravdu hračka.

Díky barevným variantám se hodí do dětských pokojů jak pro holčičky, tak pro kluky (mají i růžovou, zelenou, nebo bílou barvu komody)

Prima využití najde komoda i na balkoně. Já mám na balkoně různé nářadí a květináčky, kolíčky na prádlo a spoustu drobností, které bych jinak měla v krabicích – teď jsem je umístila do komody a je to všechno skvěle uklizené, a přitom připravené k použití.  A na komodě můžu mít třeba kytičky. Jen na mraze ji nenechávejte, to by asi úplně dobré nebylo.

Stejně jako na balkoně je fajn komoda i na zahradě, nebo u garáže. Na drobné věci, nebo třeba na grilovací nářadí a plastové nádobí.

Určitě spoustu tipů na využití najdou chalupáři.  Moji rodiče mají chalupu, na kterou v zimě moc nejezdí. Proto je uvnitř v zimě vlhko a zima. Plastová komoda vlhko zvládne úplně v pohodě. Můžete v ní mít jakékoliv prádlo, nebo cokoliv, co je třeba uložit. Pokud komodu nechcete na chalupě nechat – snadno se rozloží a odvezete ji domů, kde si počká na další využití.

Z komody z MarexTrade jsem celkem nadšená. Je vidět, že za rozumnou cenu se dají vyrobit kvalitní a účelné výrobky.

Plast na komodě je pevný a tuhý (neohýbá se), nemusím se bát, že by hned prasknul. Zásuvky jsou prostorné, a snadno se zasouvají a vysouvají. Díky kolečku, po kterém jedou, se nikde neodírají a nepoškrábou.

Údržba komody je velmi snadná. Umýt hadicí, nebo sprchou a je zase čistá, připravená k použití.

Využití komody je opravdu velké. Je jen na vás, kde ji chcete použít – v koupelně, na zahradě, na balkoně, na chalupě, nebo v dětském pokoji – všude si najde využití. Nevadí jí vlhko.

Komoda je lehoučká, a je snadno rozložitelná a složitelná. Zvládne to během chvilky každý.

Já jsem si vybrala variantu krémovou, protože se mi na balkon a do koupelny hodí nejvíc.

Prodávána je ještě v dalších variantách – zeleno- bílá, šedá metalíza, bílá, růžovo – bílá, wenge (hnědá), krém – wenge.

Komoda Monako díky 4 zásuvkám poskytuje spoustu prostoru, pomůže v každé domácnosti udržet pořádek.

Pokud si chcete komodu prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: komoda Monako

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde:  eshop Marex Trade

 
 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: