Krásné ručně šité originální oblečení pro děti -to je PopPa.design. Aby to našim nejmenším slušelo.

27.11.2021 13:40

 

Když jsem v létě objevila náhodou na facebooku stránku PopPa design, úplně mne nadchla. Je to stránka plná dětského oblečení. Ale ne jen tak ledajakého. Je to krásné ručně šité oblečení pro naše nejmenší.

Oblečení je originální, se vkusem navržené a mě se moc líbí. Každý kus je originál, každý je jedinečný.

Doslova jsem se na té facebookové stránce „zasekla“ , prohlížela ušité kousky a v duchu úplně jásala. Každý kus oblečení dělá radost nejen dospělým, ale i dětem – krásné obrázky na oblečení, spousta jasných barev a vzorů – stačí si jen vybrat.

Má vaše dítě rádo mašinky, traktory, Mickey Mouse, nebo třeba krtečka, berušky – to všechno může mít na oblečení. Stačí si vybrat vzor a domluvit se.

Mě se tohle oblečení líbí moc, a je strašně moc důležité, že se líbí i dětem.

Když mají děti na oblečení to, co mají rády, oblékají se s radostí a jsou na ten svůj kousek oblečení pyšné.

Můj vnouček má rád zvířátka. Jakákoliv. Proto jsem mu vybrala vzor se zvířátky. Viděla jsem v nabídce látku s tygříkem. Robinek je taky takové malé kotě – tygřík – hravý a někdy si umí dát nahlas najevo, co by rád. Ta látka se mi líbila natolik, že jsem se rozhodla nechat vnoučkovi ušít mikinu. Mikinu, jakou nemá nikdo jiný, než on.

Když jsem ale dál prohlížela obrázky, a viděla, jak skvěle vypadá mikinka doplněná o kalhoty, rozhodla jsem se ještě pro kalhoty se zvířaty. Kalhot a tepláků není nikdy dost – obzvláště u dětí, které lezou a padají, a pořád je musíte převlékat.

Pak už stačilo jen poslat na facebooku zprávu a domluvit se s šikovnou paní Pavlou, která tyhle krásné kousky oblečení šije. Dohodly jsme se celkem rychle. Já jsem měla přání, a paní se ihned naladila na moji vlnu a přesně pochopila, co od soupravy chci.

Barvu jsem vybrala hořčicovou, nebo možná tmavě žlutou – líbí se mi, že je jasná, je dobře vidět a dítě v ní přímo září.

Domluvily jsme si i termín, kdy bude souprava ušitá, velikost, a to bylo vše.

Když souprava přišla, byla jsem nadšená. Je ještě hezčí, než na obrázku.

Perfektně zpracovaná. Každá nitka je přesně tam, kde má být, vzor přesně zapadá do sebe tak, aby krásně byla vidět celá zvířata. Jsem maximálně spokojená.

Nemohla jsem se dočkat, až vnouček v nové soupravě vyrazí ven.

Když jsem mu soupravu dala, nejdřív jsme samozřejmě museli prohlédnout všechna zvířátka. Dokonce si mikinu i bez zdráhání oblékl.

Tady jsme narazili na menší problém. Nějak jsem nevystihla velikost a objednala jsem ji větší, než bylo třeba.

Takže se omlouvám, že fotky vnuka v oblečení jsou vleže – je to z důvodu, aby mu nepadaly kalhoty. Babička prostě neumí měřit.

Ale to vůbec nevadí. Na jaře, když všechno roste a kvete, bude vnuk v soupravě žluté barvy zářit jako pampeliška. Do té doby doroste.

Oblečení, které jsem vybrala, se mi moc líbí, a určitě nezůstanu jen u téhle soupravy.

 Na stránce jsem viděla spoustu krásných mikin a tepláčků, ale i triček a pyžamek – na nošení doma, venku, nebo třeba do školky.

Všechny výrobky jsou krásně barevné a obrázky jsou roztomilé, takové, které se dětem líbí. Jsem moc spokojená s výběrem látek, a hlavně s kvalitou zpracování.

Tady se mi potvrdilo, že „zlaté české ručičky“ není jen rčení, ale pravda. Paní švadlena Pavla Popová přesně takové zlaté ruce má.

Pokud chcete, aby to vašim dětem (nebo vnoučatům) slušelo, určitě jim pořiďte krásné, na míru šité oblečení, které udělá radost nejen vám, ale hlavně vašim dětem. Bude jim to slušet, a hlavně – budou se rády oblékat.

Pokud si chcete výrobky prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: facebooková stránka PopPa.design

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: