Horoskop pro každé znamení na 40. týden roku 2021 od 4.10.2021 do 10.10.2021

03.10.2021 10:32

Beran

Setkáte se s kritikou a pochybností, ale v týdnu celkově převáží spokojenost. Partnerské plány vás potěší, posílí, ujistíte se, že vztah má pevná místa. Nezadaní mohou potkat atraktivní osobu, navázat dlouhodobější vztah.

 

Býk

 

Rychlé posuny na pracovním poli vám dodají odvahu prosazovat své postupy. S partnerem vás čekají spíše neshody. Zabráníte jim, jen když se podřídíte. Zeslábne vaše potřeba hlasitě se prosazovat. Vládnout budete tiše a nenápadně.

 

Blíženci

 

Děti a tvůrčí aktivity vám vykouzlí úsměv na tvář. Prožijete několik krásných okamžiků. V práci i v osobním životě se vám bude hodně dařit. Ovšem úspěchy přijmete jako nedůležité, vytěsníte je dalšími plány.

 

Rak

 

Rodina a vše, co souvisí s domácností, budou hlavní témata těchto dnů. Vymyslíte změny, uděláte si větší pohodlí, možná bude potřebná investice. Vaše nároky poněkud překračují možnosti, které máte. Ale najdete řešení.

 

Lev

 

Otevíráte komunikaci na všechny strany a opět to někde přeženete. Musíte si připomínat stále znovu, že tlačením na pilu hatíte vlastní plány. Domácí práce se štosují a nestíháte vlastně nic. Plynule před vámi vyskakují nové akutní povinnosti.

 

Panna

 

Máte velká očekávání a zabýváte se tím, jak je realizovat s co nejmenšími náklady. Dobré nápady jako by se střídaly s překážkami. To ovlivní vaši náladu, chvíli budete nadšení, vzápětí propadnete panice. Neobvyklé chování zaskočí partnera.

 

Váhy

 

Dny patří vám, je vás všude plno. Postaráte se o rozruch a rozhýbete i ty, kdo odolávali. V rodinných vazbách něco skřípe, a i když vás to mrzí, nemáte sílu tady cokoli změnit. Vyberte si ze svých plánů jen ty realizovatelné.

 

Štír

 

Víte, že vám hodně věcí vychází, přesto se neubráníte neklidu. Nové zprávy vás znervózní, sama vymyslíte milion nevýhod, které vám přinesou. Příliš přemýšlíte a kombinujete. Naplánujte si více chvil, kdy odpoutáte mysl a uvolníte se.

 

Střelec

 

Aktivity v okruhu přátel budou velmi úspěšné. Můžete potkat nové zajímavé lidi, nebo se necháte inspirovat ke změnám svého privátního prostoru. Smysl pro humor by byl velmi přínosný, tak se snažte tlumit sklon všechno kritizovat.

 

Kozoroh

 

Velkolepé plány a nasazení k realizaci vás výrazně posune. Zapojíte všechny prostředky i lidi, omezíte vlastní pohodlí. Vnějším tlakům budete odolávat. Ovšem tvářit se, že neexistují, nebude fungovat. Pomůže vám menší lest.

 

Vodnář

 

Děláte si jasno ve více oblastech najednou. Vymezení hranic vám sice nedělá problémy, ale zabudovat do nich nová fakta už tak jednoduché nebude. Profesně dostanete zabrat, vydáte ze sebe maximum. Vždy bude nablízku někdo, kdo vás podrží.

 

Ryby

Sdílené finance a půjčky jsou oříšek, který je potřeba zvládnout. Něco půjde hladce, někde bude překážka, která se zatím neposune ani o kousek. Zaskočí vás názory mnoha lidí kolem. Nemusíte s nimi souhlasit. Prostě si myslete své

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 40. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: