Horoskop pro každé znamení na 4. týden roku 2022 od 24.1 do 30.1.2022

23.01.2022 10:24

Beran

Rozehrané partie na více polích vás nenechají odpočívat. Také pracovně máte naloženo, ale nechce se vám. Bude hůř, tak proč to přehánět, že. Kritické připomínky okomentujete po svém a okolí necháte nevěřícně přemýšlet.

 

Býk

Zkazit náladu vám nemůže nikdo. Mračíte se a posmíváte, s pocitem, že znáte na všechno správná řešení. Dokud tomu věříte, bude dobře. Jenže iluze se rozplyne a bude nutné rozhlédnout se a jednat. Čeká na vás nejeden oříšek k řešení

 

Blíženci

Držíte se malinko zpět. Víte, že vás čekají velké kroky a přípravná fáze není ještě u konce. Budete se snažit rozptýlit své pochybnosti, sklidíte velkou podporu od blízké osoby. Souboj srdce a rozumu bude asi silnější, než je vám příjemné.

 

Rak

Dlouhodobé plány a finance jsou náročné téma. Neřešte nic, co nemusíte. Využijete příjemné pozvání, budete se věnovat rodině a domácnosti. Kolísavou náladu vám většina lidí odpustí. Přesto se nepříjemnému nedorozumění nevyhnete

 

Lev

Vlastní mrzutostí a sebekritikou si můžete zkazit celý týden. Všimněte si milých poznámek kolegů, nechejte se naladit optimističtěji. Domluva s partnerem může být náročnější než obvykle. Meditací se připravujte na změny.

 

Panna

Svět ve vaší hlavě a ten vnější v této chvíli úplně nekorespondují. Budete přemýšlet, kterou z variant si vybrat. Přehodnotíte vlastní iluze a možnosti jejich realizace. Nic nepřehánějte, už příští týden bude skutečnost jiná.

 

Váhy

Úsměv na tváři momentálně vůbec nevypovídá o tom, co cítíte. Nedaří se vám navázat pro vás důležitá spojení, komunikace vázne. Také finance by mohly vypadat lépe. Ještěže doma nacházíte uvolnění a důvody k radosti.

 

Štír

Máte pocit, že peníze byste musela tisknout, aby bylo na vše, co potřebujete. Komunikačně čekejte úspěch, v krátkém čase vyřídíte neskutečně mnoho. Logistika domácích aktivit zaskřípe. Nemá smysl obviňovat sebe ani druhé.

 

Střelec

S nečekaným zápalem se pustíte do věcí, které hrozily neúspěchem. Nebuďte zklamaná, když se vítězství nedostaví. Úsilí je cesta. Oblast financí vám starosti nedělá, dopřejete si větší radost. Snaha posílit vztahy se vyplatí.

 

Kozoroh

Obětavě investujete část energie na pomoc druhým. Přesto se nezastavíte a do svých projektů se opřete naplno. Podaří se vám predikovat marnost nějakého tahu, ale jste si vědoma, že to prostě udělat musíte. Důvodů k radosti bude dostatek.

 

Vodnář

Zaskočí vás nějaká zpráva, pokusíte se přizpůsobit staré plány novým skutečnostem. Nebude vám chybět razance, za chodu najdete pevnost a sebevědomý přístup. Malé skryté radosti vyváží zklamání ze zbytečné investice.

 

Ryby

Novinky související s partnerem vám trochu komplikují život. Čeká vás řešení zvláštní situace a rozhodování. Oživení starých spojení vám zvedne náladu. Dávné sliby platí, na nic nejste sama. Pracovně si velké plány nedělejte.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 4. týden roku 2022 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: