Horoskop pro každé znamení na 39. týden roku 2021 od 27.9. do 3.10.2021

26.09.2021 11:47

Beran

Oblast vztahů si vybere zvýšenou pozornost. Něco uděláte ráda, ale nevyhnete se aktivitě, ke které vás donutí okolnosti. Vyčerpá vás potřeba přizpůsobit se a nemožnost prosadit vlastní názor. S koncem týdne pocítíte uvolnění a zhluboka se nadechnete.

 

Býk

Mrzí vás, že jste nestihla realizovat všechny plány. Nálady i podmínky se mění, je potřeba hledat novou strategii. Vnímáte překážky a zákazy, můžete si přestat věřit. Teprve konec týdne vám vdechne naději, že se rozhýbete.

 

Přátelské domluvy najednou neplatí, pocítíte nepřístupnost. Potrvá pár dnů, než se srovnáte s faktem, že věci jsou jinak, než jste si je vystavěla v představách. Uděláte rychlý řez a začnete znovu a jinak. Získáte podporu, užijete si malé radosti.

 

Rak

Domácí záležitosti a práce se přetahují o váš čas. Nevíte, co dříve. V rámci volby si uvědomíte, co byste měla změnit. Dlouhodobé plány dostanou další odklad, budete se muset podřídit nastavené situaci. Nebojte, najde se prostor pro radost.

 

Lev

Přemýšlení o smyslu a hodnotách oslabí vaši důvěru ve vývoj událostí. V práci je všechno jinak, než jste čekala a rozhodně nevidíte výhody pro sebe. Pusťte se, nechejte vše plynout. Nemá smysl pracovat na něčem, co nemůžete ovlivnit.

 

Panna

Řešení financí vás příliš nenadchne, nezodpovězené otázky odložíte stranou. Budete se zabývat vztahy v rámci svého okolí, zapřemýšlíte nad svými postoji. Práce poplyne bez zádrhelů, můžete získat pochvalu nebo nějakou výhodu.

 

Váhy

Chvilinku ještě nenápadně, ale pak celkem razantně ovlivníte okolí, podniknete, pro co jste se dávno rozhodla. Získáte hodně, jen osobní vztah trochu vázne. Pocit, že nemůžete mít všechno, hned potlačte. Musíte své aktivity dobře zacílit.

 

Štír

Práce a povinností neubývá. Tentokrát je náročnější i domluva s partnerem. Změny ovlivní možnost chystat společné plány. V oblasti společných investic se ovšem rozjedete. Jestli se něco zrealizuje, se ukáže později.

 

Střelec

Dny jsou trochu nečitelné. Chvíli máte pocit, že jen líně sledujete svět a vzápětí se zdá, že nesmírně pracujete. Ve skutečnosti vás překvapí úspěch, který na vás v práci čeká. Příchozí informace mohou přinést rozladění.

 

Kozoroh

Rozehráli jste partii na více frontách a snažíte se stíhat vše na úkor vlastního volna. Ale stále s pocitem radosti. Zvládnete náročné pracovní jednání i rodinné šarády. Děti si vyžádají větší pozornost. V práci čekejte úspěšný předěl.

 

Vodnář

Na všechny strany bojujete s komunikací, snažíte se sdělit to podstatné a okolí jako by nerozumělo. Zalíbit se v práci a mít klidnou domácnost jsou pro vás neslučitelné světy. Rodinné povinnosti zvítězí. Meditace vám pomůže držet se v harmonii.

 

Ryby

Vaše snaha nehodnotit a nehledat vlastní chyby se míjí účinkem. Vnitřně se zklidníte, ale navenek stále potrvá úsilí více pracovat a komunikovat a dokazovat, že jste dost dobrá. Čekají vás šťastné chvíle s rodinou.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 38. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: