Horoskop pro každé znamení na 37. týden roku 2021 od 13.9 do 19.9.2021

12.09.2021 10:52

Beran

Přemýšlet a vysvětlovat není vaše parketa. Prostě děláte, co v dané chvíli považujete za nejlepší. Úspěch je potvrzením vašeho postupu, nesouhlasu okolí si nevšimnete. Týden bude celkem nabitý událostmi a překvapivými okamžiky.

 

Býk

Vytáhněte staré plány a realizujte, o čem jste snili. Hvězdy vám přejí a okolí je v útlumu. Nikdo nebude kritizovat ani vám cokoli nutit. Nové informace budou vesměs fajn, jen jedna vás rozladí. Najděte si čas na přátele, nebudete litovat.

 

Blíženci

Musíte se zabývat financemi a závazky, které jste udělali. Celkově je situace lepší, než jste mysleli. Potkáte někoho, kdo vám pomůže na poli pracovním, můžete navázat zajímavou spolupráci. Nesnažte se všemu rozumět.

 

Rak

Jste celkem dobře naladěná, ale zaskočí vás nečekaná zpráva. Možná bude nutné přeorganizovat plánované činnosti, každopádně si skvěle poradíte. Otázky financí si vyžádají zamyšlení. Nabízí se zajímavá investice.

 

Lev

Čeká vás šňůra zajímavých dnů, užijete si radost v práci i doma. Partner docení vaši vynalézavost, v práci si prosadíte nějaký záměr. Přestože ne všechny zprávy budou skvělé, vydrží vám dobrá nálada. Důvěřujte své intuici.

 

Panna

Snažíte se udělat něco víc pro rodinu, ale vaše snaha se míjí účinky. Nastavila jste si laťku zbytečně vysoko. Pochvalte se sama, připravte si odměnu. Přátelé a děti mohou být zdrojem radosti. V práci dobře zvládnete úkoly i překážky

 

Váhy

Novinky v rodině změní atmosféru, radostně se nadechnete. Ovládne vás touha něco podniknout, rozhodnete se rozpohybovat i okolí. Zaskočí vás potřeba improvizovat, ale opravdu jen na chvíli. Pak si svou roli užijete.

 

Štír

Tempo života se hrne a vy občas nestíháte vnímat zpětné vazby svých snah. Sama jste rychlá a super odprezentujete svou práci. Nehledejte překážky tam, kde nejsou. A ty, na které narazíte, prostě obejděte. Nemusíte hned skákat.

 

Střelec

Společenské výměny vám jdou, možná dáváte prostor flirtu. Moc si nezahrávejte. Držte se svých kritérii hodnot. Čeká vás odměna a hromada schůzek. Zajiskříte a získáte výhody pro svou firmu nebo pro sebe.

 

Kozoroh

Čelíte situacím, které se vás vnitřně dotýkají. Necháváte si je pro sebe. Posilu nacházíte ve vztahu k lidem, kterým důvěřujete. Menší patálie s dětmi vás vytrhnou s vašeho světa. Poznáte nové lidi a nové úhly pohledu.

 

Vodnář

Máte mnoho témat k přemýšlení. Mrzí vás, že některá nemůžete probrat s partnerem. Najdete cestu, jak se od starostí osvobodit. Dobrá rada nepřijde od přátel, ale najde si vás. V práci si povedete skvěle, pochvalu ovšem nečekejte.

 

Ryby

Přátelé jsou oporou, ale také důvodem ke ztrátě nějaké iluze. Rozdávejte svůj čas jen tolik, kolik vám je příjemné. Věnujte se tvorbě. Při uzavírání kontraktu buďte opatrní. Můžete slíbit jen tolik, kolik zvládnete zrealizovat.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 37. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: