Horoskop pro každé znamení na 36. týden roku 2021 od 6.9 do 12.9.2021

05.09.2021 10:41

Beran

Práce vám jde od ruky, stihnete udělat i to, co jste neměli v úmyslu. Budete trochu zmatení, pro někoho okouzlující. S partnerem se lehce domluvíte na všem, co byste rádi. Ovšem pozor, nic nepřehánějte. Jinak narazíte na své mantinely.

 

Býk

Učíte se vnímat změny jako součást žití, ale pocitu, že je to divné, se nemůžete zbavit. Pracovně se vám bude hodně dařit. Nepříjemnou poznámku šéfa si neberte osobně. Partnerské aktivity plánujte pečlivě, nálada je kolísavá.

 

Blíženci

I když se zdá, že koncentrujete pozornost k rodině, máte rozhozené sítě na všechny strany. Podaří se vám dobře využít některé kontakty. Profesně možná tápete v mlze. Vynaložené úsilí vám nedá nápovědu, jestli postupujete správně.

 

Rak

Doceníte dobré zprávy a upravíte plány na společnou akci s partnerem. Rozvinete komunikaci na mnoho stran a ne všemu, co se k vašim uším dostane budete rozumět. Přejděte to. Na domácí půdě zavládne atmosféra porozumění.

 

Lev

Finance byste řešit nemuseli. Vyděláváte slušně. Jenže mimo tuto oblast vznikají pocity, že někde se peníze ztrácí nebo nedostávají. Možná se potýkáte s dědictvím nebo se splátkami půjček. Věnujte pozornost okolí, má pro vás dobré zprávy.

 

Panna

Nejvíce energie si vyžádá práce, která není vidět. Přesto se jí budete trpělivě věnovat. Nezvládnete své výsledky prezentovat, ale nebojte, jsou lidé, kteří vše vnímají. Vysloužíte si obdiv. Naplánovaný výlet nevyjde, jak očekáváte.

 

Váhy

Hrajete trochu vabank a doufáte, že vám všechny tahy vyjdou. Mnohé ano, ale nečitelné situace vás nechají v nejistotě. Vlastní prezentací získáte benefity. Na domácí půdě bude situace náročnější. Vyzbrojte se trpělivostí.

 

Štír

Jestli jste vsadili na přátelství, rozhlédněte se více kolem sebe. Sympatie a podporu můžete získat na místech, kde to nečekáte. Naopak, v klidných vodách objevíte nejistoty. Vychutnáte si klidové chvíle, uděláte někomu velkou radost.

 

Střelec

Vlastní úspěch si nějak málo všímáte. Jste přísní nejen na druhé, ale sami pro sebe také nemáte laskavá slova. Všímejte si úžasností. Začněte doma a rozšiřujte to na celé okolí. Dobrá nálada je nakažlivá. Náročný týden proměníte ve skvělý.

 

Kozoroh

Snažíte se vyhnout nepříjemným myšlenkám, skrýváte témata, která nejste schopni sami rozklíčit. Spoléháte, že odpovědi dozrají. A máte pravdu. Teď je rozumné věnovat se věcem, které vás baví. Podniknete výrazné kroky v práci.

 

Vodnář

Řešíte finance, investice, sdílené majetky. Víte, že je kam se obrátit pro pomoc, přesto vnímáte tíhu svého rozhodnutí. Nové informace vám moc nepomůžou. Dostanete jen další pro i proti. Důvěřujte intuici, vede vás správně.

 

Ryby

Události se točí kolem partnera, a přestože komunikujete skvěle, vy v sobě máte nejasnosti. Uvolněte se. Laskavost a podpora si k vám najdou cestu. Nedůvěřivost se postupně rozpustí. V oblasti financí bude důvod k radosti.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 36. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: