Horoskop pro každé znamení na 34. týden roku 2021 - 23.8. do 29.8.2021

22.08.2021 10:12

Beran

Jste trochu rozbrnkaní, trochu nejistí. Když se ale na věci podíváte s nadhledem, uznáte, že se vám daří. Vztahy vám poskytnou nečekanou zkušenost. Pracovně se pokusíte vzorně splnit vše, co se od vás očekává.

 

Býk

Daří se vám v oblasti, kde to nečekáte. A naopak, mnoho naplánovaných kroků prostě nevyjde. Zábavu si můžete užít skvělou, ale lidé, které potkáte, vám úplně sedět nebudou. Dobrá zpráva v práci vám vylepší náladu.

 

Blíženci

V rámci velkých plánů dojde k nedorozumění, k nepochopení skutečnosti. Vyhněte se dlouhodobým závazkům. Týden přinese zajímavá setkání. Získáte nové přátele, nabídnete své kontakty a dovednosti. Překážky vám nezabrání cítit se skvěle.

 

Rak

Cítíte potřebu definovat na čem vám skutečně záleží. Neradi opouštíte staré návyky nebo lidi, ale někdy je to nezbytné. Vymezení osobní hranice vám potrvá delší dobu a základy vznikají právě teď. Dopřejete si čas k přemýšlení.

 

Lev

Partnerské hovory se často stáčí k vašim slabostem. Podráždí vás nechápavé postoje jak doma, tak v profesní oblasti. Pozor na nepromyšlené reakce. Čeká vás pozvánka na společenskou akci. Užijete si myšlenkové návraty do dávné minulosti.

 

Panna

I když cítíte potřebu řešit sebe a své postoje, vždy skončíte u problému někoho jiného. Budete radit, kritizovat i napomínat. V dobré víře, že pomáháte, se dotknete citlivého místa člověka, na kterém vám záleží. Pozor na sklon vyčerpat své síly.

 

Váhy

Máte se skvěle. Ale vlastními nároky jste schopní tyto pocity zcela překrýt. Úkoly, ambice a touha posílit vlastní vliv vás mohou zcela pohltit. Budete se zabývat financemi. Promyslíte, co si dopřejete a kde na sobě ušetříte.

 

Štír

Dny jsou stále hektické. Plánovali jste zklidnění, ale je potřeba reagovat na nečekané události. Děti, domácnost i práce vám budou plynule přisouvat témata k řešení. Podpora partnera pomůže, ale na odpočinek čas nebude.

 

Střelec

Vstřícnost, kterou projevíte, vás dost vyčerpá. Pochybnosti o správném postupu nerozptýlí ani následný úspěch. Vaše nároky jako by rostly každou hodinou. Stihnete hodně práce, poradíte si s odloženými úkoly. Pomůžete někomu v práci.

 

Kozoroh

Odehrává se mnoho událostí, ale většinu z nich nemůžete ovlivnit. Sami se budete zabývat vylepšením bydlení. Podpoříte děti v jejich aktivitách. Pracovní úkoly budete řešit hladce a plynule. Vlastní únava bude jediný problém. Odpočívejte průběžně.

 

Vodnář

Všechno je v pohybu a možná nevíte, kam se vrhnout dříve. Budete úspěšní, a budete se učit rozlišovat zlato od pozlátka. Vaše velké cíle by neměly vytěsnit běžnou každodenní práci. Domácnost i partner si vyžádají své, nelze je ošidit.

 

Ryby

Odoláváte tlaku zvenčí a cítíte, jak jste silnější. Podaří se vám realizovat, co jste si naplánovali. Finance poplynou lépe, než jste předpokládali. Domluvíte si nové aktivity. Domácnost a rodina dostanou vše, co potřebují. Nečekejte poděkování.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 34. týden roku 2021 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: