Horoskop pro každé znamení na 33. týden roku 2021 - od 16.8. do 22.8.2021

15.08.2021 10:12

Beran

Nabíráte rychlost a nic vám nebrání v rozletu. Každá zpráva je skvělá, každé přání splněno. Dokonce i spontánní záležitosti vychází, jako byste je dlouho aranžovala. Ještě trocha romantiky a začnete plánovat něco velké.

 

Býk

Obavy z investice se nepotvrdí. Naopak, je skvělý čas, něco rozhodnout. Jestli cestujete, pak si svůj výlet vychutnáte jako nikdy. Úžasné aktivity, nové zkušenosti a poznání vás nabijí energií. V oblasti práce se chystá něco nové.

 

Blíženci

Náročná domluva s partnerem vás trochu vyleká. Ovšem dny před vámi vám naservírují hodně radosti a inspirace. Můžete velmi výhodně přesouvat majetek, investovat, nebo se zbavit nějakého závazku. Dopřejete si nevšední výlet

 

Rak

Víte, že se nemůžete zavděčit všem, ale v práci vás to vždy trochu otráví. Naštěstí se vzápětí ukáže důvod k radosti. Velkolepé plány v oblasti partnerství se stávají skutečností. Užijete si překvapení, podporu i radost.

 

Lev

Rozhodnete se soustředit pozornost na sebe. Velké cíle, velké nasazení. Uděláte dojem v práci, užijete si nečekaný projev uznání. Využijete dobrou atmosféru a prosadíte něco své. Vstřícnost partnera bude souviset s novými plány.

 

Panna

Na domácí půdě chvíli potrvá, než najdete společnou řeč. Vaše představa je výborná. Zábavné aktivity a čas strávený s dětmi vám dodaji hodně energie. Uděláte pak kus práce, odstartujete nový projekt. Vyladění s partnerem chvilku potrvá.

 

Váhy

Plány fungují v plném rozsahu. Harmonie mezi jednotlivými složkami vás jímá. Užijte si to. Odpočinkové aktivity budou mít zelenou. Čekejte významný posun v oblasti rodičovství. Radost pak uhladí nechuť udělat běžnou práci.

 

Štír

Finance vám dělají vrásky na čele. Je to zbytečné. Čekají vás šťastné dny hned ve více oblastech. Výhodně nakoupíte, dobře domluvíte schůzky, užijete si setkání s přáteli. Pořídíte něco nové domů na zpříjemnění žití.

 

Střelec

Jestli vás nějaká zpráva nepotěší, není potřeba cokoli předstírat. Otevřený postoj vás rychleji povede ke krokům, které jste se chystala podniknout. Hvězdy přejí penězům, posílíte také sebevědomí. Výtečnou komunikací získáte další výhody.

 

Kozoroh

Dobře míněná pomoc nedopadne, jak očekáváte. Vztahové mrzutosti budete řešit jen v sobě, navenek projevíte jen malý odstup. Chystáte se udělat něco pro sebe a opravdu se to povede. Úspěchem a radostí rozsvítíte nejen sebe.

 

Vodnář

Domluva s přáteli si vyžádá soustředění. Nedopadne úplně podle vás, ale všechno ostatní pak bude mít zelenou. Čekejte super zážitek i výživnou inspiraci, jak vylepšit svoji budoucnost. Začnete vymýšlet originální projekt.

 

Ryby

Práce s informacemi a komunikační tok vás může unavit. Soustřeďte se na věci, na kterých vám záleží. Tam můžete podniknout nebývale úspěšné kroky. Zajímavá setkání a inspirativní výlety vás motivují k tvorbě. Odvažte se.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 33. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: