Horoskop pro každé znamení na 3. týden roku 2022 od 17.1 do 23.1.2022

16.01.2022 10:58

Beran

Pouštíte se do změn dobrovolně, překvapí vás složitost situace. Nevstřícná atmosféra nepotrvá dlouho. Víkend vám přinese příjemné překvapení. Vaše kroky se setkají se vstřícností a úspěchem. Užijete si radostné chvíle s partnerem.

 

Býk

Poslední dobou jste rychlejší a ostřejší, než sama zamýšlíte. Uděláte si pořádek doma. S odvahou se pak chopíte neobvyklé příležitosti. Vaše požadavky i očekávání skokově narostou. Super. Potřeba o něco se poprat vám posílí energii.

 

Blíženci

Energii vysíláte do všech stran a utvrzujete hlavně sebe, že si považujete všech kroků, které jste udělala. I když jste k některým byla donucena. Zvelebíte domov, posílíte rodinné kontakty a najdete si místo, kde budete jen sama se sebou. Pochválíte se.

 

Rak

Přátelské setkání přinese překvapení, sdílené plány se nesetkají s pochopením. Máte potenciál velkého pokroku, pokud vše přehodnotíte po svém a nedovolíte, aby vás někdo zdržoval. Čeká vás úspěch v komunikaci i na cestách.

 

Lev

 

Příležitost vybudovat si nové zázemí vám vyhovuje. Nesete s sebou úkoly, které nebudou jednoduché, ale podaří se vám ze všeho vytěžit výhody pro sebe. Vnímejte více okolí, s hodnocením si dejte načas. Napětí ve vztahu se snažte tlumit.

 

Panna

Jestli jste začala pracovat na novém projektu, nelekejte se prvotních překážek. Jen si pečlivě rozdělte úkoly se všemi zúčastněnými. Vysoké nároky vám přinesou úspěch, pokud se budete držet nohama na zemi. Konzultujte své kroky s partnerem.

 

Váhy

Kritické pohledy blízkého člověka se vás dotknou. Naštěstí se děje tolik věcí, že bude vše rychle vytěsněno. Budete plánovat, organizovat, konspirovat a těšit se, co z vašeho nápadu ve finále vzejde. V rodině se ukáže nový prvek.

 

Štír

Profesní postupy si vyžádají nový přístup. Budete hledat soulad vlastních změn s těmi, se kterými přijde partner. Neřešitelná situace jakoby kouzlem nabídne mnoho výhod, najednou poskládáte harmonogram dne rychleji, než jste čekala.

 

Střelec

 

Nový náhled na život je sice dobrý k přemýšlení, ale nezbaví vás úkolů, které stále odkládáte. Soustřeďte se. Příliv energie vám umožní zazářit zvláště na poli pracovním. Postaráte se, vymyslíte, zajistíte, prostě bude se dařit.

 

Kozoroh

Otázky peněz a závazků zůstávají hlavním tématem. Najdete způsob, jak propojit své zájmy s možnostmi, které se před vámi otvírají. Budete se bavit realizací detailů, užijete si podporu okolí. Obětujete část energie na pomoc druhým.

 

Vodnář

Cokoli začnete dělat pro své zdraví je dobré. Starosti kolem rodiny se vás drží, domluva s partnerem není snadná. Bude nutné změnit přístup. Nadhled a velkorysost vše vyřeší. Nesmíte nic odkládat. Pracovní otázky vám pak vezmou veškerý čas.

 

Ryby

 

Nastolujete nový rytmus všedního dne, můžete narážet na vlastní pohodlnost. Přijmout novinky do života si vyžádá soustředění a trpělivost, ale na konci budete spokojená. Potěší vás práce i přístup partnera. Zmizí stará trápení.

zdroj Horoskop pro každé znamení na 3. týden roku 2022 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: