Horoskop pro každé znamení na 18. týden roku 2021 od 3.5. do 9.5.2021

02.05.2021 11:10

Beran

Situace kolem je plná napětí, ale vy máte dostatečný prostor si své kroky promyslet. Příprava vám pomůže na více frontách. Po víkendu, který věnujete čistě osobním záležitostem, uděláte kroky, které okolí určitě nepřehlédne.

 

Býk

Pracovní povinnosti jsou neskutečně obtěžující. Proto hledáte rozptýlení. V okolí, u přátel, se něco odehraje a najednou vám bude lépe. I když si uvědomíte, co všechno dosáhnout nemůžete, začnete spřádat odvážné plány.

 

Blíženci

Promýšlíte, plánujete, taktizujete, a stále není hotovo. Jiskrný nápad vám napoví kroky, které budou úspěšné. Povedete je na dvou frontách, otevřené a zákulisní. Ty zákulisní mají velký potenciál úspěchu. Jen se nezaleknout překážek.

 

Rak

Razantní postupy budou ve vašem chování nějakou dobu převažovat. Prosadíte něco nové, můžete pomoct někomu z přátel. Rychle se u vás budou střídat vlny nadšení a zklamání. Důležité je, že ve finále budete spokojena.

Lev

Pracovní záležitosti vám vylepší náladu. Potřebujete to, protože v rovině vztahů si prožíváte drobná dramata. Nejste na dramata stavěná a rozčiluje vás fakt, že je nemůžete obejít. Možná bude lepší postavit se k výhradám partnera čelem.

 

Panna

Ve vztahu to zajiskří. Pocit partnerského sdílení vám poskytne energii, kterou potřebujete. Ať už jde o omezení pracovní, nebo zdravotní, máte si vymezit hranice svých možností. Děláte vždy, jak nejlépe dovedete. Snažit se o víc je marnost

 

Váhy

I když jste si doma zařídila vše tak, jak potřebujete, starosti s dětmi se tím nevyřeší. Postaví vás do role učitele, vaše rady a pravidla si ovšem vysvětlí velmi volně. Pracovně sklidíte úspěch. V partnerství jen pocit marnosti.

 

Štír

Zodpovědnost a domácí povinnosti vás docela zatěžují. S dětmi si prožijete jiskrné chvilky radosti. Pozor na vlastní kondici, pohybové aktivity nepřehánějte. Pozornost se bude točit hodně kolem partnera. Dopřejte mu prostor.

 

Střelec

Finanční posuny jsou velmi pozitivní. Spokojenost ale budete hledat těžko. Vázne komunikace s okolím. Někde narážíte na nesmyslná omezení, jinde vás zatěžují přehnané požadavky. Vybalancovat to musíte v sobě.

 

Kozoroh

Navenek postupujete v plné síle, vnitřně ale řešíte mnoho otázek. Jestli máte správně uspořádané hodnoty, jestli dostatečně vymezujete své hranice. Radost vám působí okolí, komunikace s lidmi, kteří vás milují a inspirují.

 

Vodnář

Podprahový pocit štěstí vám dá sílu řešit potíže, které se budou souvisle vynořovat. Povinnosti související s domovem a dětmi si vyžádají trpělivost. V oblasti financí se něco velmi povede. Třeba dobrá investice.

 

Ryby

Síla přátel či spřízněných duší vás překvapí a velmi potěší. V hlavě nosíte spoustu starostí a nutno říct, že některé jste si vykonstruovala sama. V polovině týdne prolomíte hráze zábran a bude se vám dařit vše, na co sáhnete.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 18. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: